szerintem az ilyen "barátok" is kellenek. vagy nevezzük havernak. nem kell, hogy mindenki a legjobb barátod legyen, de attól még örülhetnél is neki, ha több emberrel jóban vagy. ha már nagyon erőltetett a dolog és nem gördülékeny a kapcsolatotok, akkor építsd le őket és az igazi barátokkal tartsd fent tovább.. csak aztán nehogy megbánd, ha esetleg mégis kéne pár haver
2019. dec. 6. 15:32
2/9 anonim válasza:
Meg kell velük szakítani a kapcsolatot.
Esetleg ugyenezt eljátszani velük.
De mindenféleképpen ignorálni kell őket/kérésüket.
Vagy szembesíthetnéd őket ezzel a ténnyel...többet nem keresnének, az tuti.
2019. dec. 6. 15:33
3/9 anonim válasza:
Én offoltam ezeket a gyökereket.
2019. dec. 6. 15:35
4/9 anonim válasza:
Én az ilyen barátoktól megszabadultam. Az már régen rossz, hogy ha én szeretnék valamit csinálni, akkor nem ér rá.
Meg, hogy ilyen lastminute-be hívnak el, mert más nem megy, aztán megvannak sértődve, hogy nemet mondok rá.
Nem leszek senkinek a pótlékja.
2019. dec. 6. 16:16
5/9 anonim válasza:
Voltak ilyen haverjaim. Mondom, voltak.:)
2019. dec. 6. 17:13
6/9 anonim válasza:
Ha hívnak és szívesen mennél akkor menj velük, az a lényeg hogy te jól érezd magad. De ha hívnak és nincs kedved nyugodtan vágd rá, hogy NEM. Amúgy meg 1-2 barát bőven elég akik tényleg barátok. Nekem mondjuk 1 van aki úgyhogy és egyszerűen nem is kell több.
2019. dec. 6. 17:29
7/9 anonim válasza:
Semmit! El kell felejteni őket, mert ők nem barátok.
2019. dec. 6. 17:35
8/9 anonim válasza:
Én ezt megelégeltem, de szerintem nem vették a lapot, hogy mi volt a probléma. Mondjuk nem is érdekel.
2019. dec. 6. 17:53
9/9 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva: lecserélni igaz barátokra őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!