Ti mindennap szoktatok beszélni a legjobb barátokkal?
Amikor iskolások voltunk egymáson lógtunk állandóan, aztán egyetem alatt ritkább lett, viszont ott is kialakult egy jó barátságom, aztán mikor elköltöztem az ország másik szegletébe itt is lett egy jó barátnőm.
Az elsővel és az egyetemivel 1-2 havonta beszélgetünk telefonon, de ilyenkor 2 óra lazán elmegy. Aki itt van, vele hetente beszélek messengeren, meg 2 hetente talizunk is.
régen volt olyan, hogy skypeon 70+ órás beszélgetéseink voltak mikrofonnal, egyszer elkezdtük és mindig ott hagytuk a gépet úgy, hogy még élt a vonal
manapság áttértünk főleg ts-re, mikrofonos kommunikáció szintén
szinte minden nap beszélünk, még ha néha csak pár mondatot is, írásban elég ritkán
amikor kiment külföldre, akkor nem sokat beszéltünk
Mindeenaaaaaaaap?
Nekem az bárkivel sok lenne.
Akivel a "legjobbnak barátnak" tartjuk egymást, vele van, hogy 1,5 hónapig sem... De másokkal is max heti egyszer lájtos chat/ember.
El vagyok havazva, csinálom a dolgaimat.
Nem pötyögéssel telnek órák. Ha beszélhetnékem van, akkor személyesen.
Mi majdnem mindennap írunk!
És heti 3* biztosan beszélünk. De vannak napok, amikor nem, de mindig keressük egymást és érdeklődünk! Sztem ez a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!