Csalódtam a legjobb barátomban. Jelentkezett 1,5 év után. Mit tegyek? Adjak neki újabb esélyt?
21/F
MANKÓS barátom volt, aki egyben az osztálytársam is volt középiskolában. Kihasznált a végtelenségig. Adtam neki enni, inni, amire szüksége volt. 3x a pcsba küldött, mert hogy nem akar olyan barátot mint én vagyok, hogy keresztény vagyok, és káromkodom. Ezt eljátszotta velem 3x, és 2x bocsánatot kért, és hétfőn rám írt, hogy adják neki újabb esélyt, legyünk barátok. Már nem tudok benne megbízni. Megint ugyanaz a duma már 3x: “Megváltoztam, nem vagyok olyan amilyen voltam.”
Nehéz időszakon mentem keresztül, senki se tud róla, senki sem segített rajtam, csak én saját magamon segítettem.
Mit tegyek? Adják neki újabb 3. esélyt? Megérdemli? Nem tudok benne megbízni, félek, hogy megint csalódni fogok.
Gondolkodj mi volt a legjobb időszak? Vele, vagy nélküle?
A válasz alapján döntsd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!