Miért nem keres a legjobb barátnőm? Ennyire nem jelentettem neki semmit? 17/l HOGY LÉPJEK TÚL?
Annyira rosszul esik. Lassan egy fél éve, hogy megsértődött rám. Én próbáltam utána beszélni vele, de ő szinte vissza se írt. Nem érzem magam hibásnak a legutolsó esetnél(nem nagy dolgon sértődött meg). De a többiért igen. Kamaszok vagyunk, egy nehezebb időszakon megyek át a szüleim miatt. Önbizalomhiányos vagyok, szorongok. De ezt ő mindig is tudta. Szinte mindent tudott rólam, legjobb barátok voltunk. Mégis mikor például alakult neki egy fiúval, el sem mondta csak mikor már összejöttek. Ez is annyira rosszul esett.
Legjobb barátnőjének hívott, de mellettem volt még 2, akikkel sokkal többet találkozgattak.
Szóval ez óta a sértődése óta nem keres. Egyáltalán. Ez dühít és rosszul esik. Tényleg a legjobb barátnőmnek gondoltam, tartottam. Ennyire nem jelentettem neki semmit? De miért? Akkor miért beszélt velem minden nap? Miért írt nekem leveleket, amiben azt írta, hogy fontos voltam neki? Hogy mindig mellette álltam?
Én nem akarom még keresni, mivel még nem vagyok teljesen rendben magammal és ha ez volt a baj, akkor nem lenne értelme. Mégis annyi sokat gondolok erre.
Hogy lépjek túl ezen?
Ilyenek a korunkbeliek, fogadd el.. Ha nem keres akkor ennyit ér a barátság.. Én is sértődős vagyok megértem, de hogy vissza se ir bunkóság.. Önbizalomhiány szorongás ismerős, ha rosszul vagy vagy ilyesmi nyugodtan irhatsz szivesen meghallgatlak. A lányon lépj túl, fél év eltelt.. Tudnád engem hányan bántottak már..
18f
2-es vagyok, 3-as mondta hogy beszélt vele de a lány nem reagált. Bunkóság.
Kérdező, le kell szarni!
Akkor próbáltam még keresni, de nem irt vissza, igy hagytam.
Mostmar nem akarom keresni ÚJRA, mivel még mindig vannak problémáim a suliban, családdal, magammal. És ha ezért szakította meg velem a kapcsolatot(az ezek miatti siránkozások miatt), akkor semmi értelme nem lenne.
De nem is várom el, hogy keressen. Csupán rosszul esik.
És szeretnék túl lépni, de nem tudom hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!