Hogyan legyek jóban a fiúkkal úgy hogy a lányok ne mondják rám azt hogy r*banc vagyok?
Uj suliba megyek jövőre és inkább a fiúkkal szeretnék jóban lenni mint a lányokkal. Sajnos a mostani osztályomban a lányok nem túl kedvesek. Az állítólagos legjobb barátnőm átvágott, és egy vagy két hete nem szól hozzám……
Inkább a fiúkban bízok meg mint lányokban. Ők megmondják hogyha utálnak, és nem tesznek úgy mintha puszipajtások lennénk.
Mármint csak barátság szinten szeretnék velük jóba lenni, hogy befogadjanak és fiúként tekitsenek rám. Ezt hogy tudnám az uj sulimban majd elérni?
Gördeszkázok, szeretem a focit és
a red hot chili peppers-t... viszonylag fius vagyok,
humorom van...
Egy elkeseredett lány
A probléma már ott elkezdődik, ha szabályozatlan követelményekhez próbálsz meg egyoldalúan alkalmazkodni.
Például:
Nem vihetsz be telefont tanórára, - kötelező, nem teszed.
Nem dohányozhatsz - a WC-ben sem, - kötelező, nem teszed.
Időre kell az intézménybe beérned, - kötelező, eleget teszel az elvárásnak.
Ellenben nem vagy köteles osztálytársak személyre szabott hülyeségeinek megfelelni.
Nem vagy köteles a tantestület irányába tanúsított tisztelet kinyilvánításán túlmutató szinten senki irányába feladni az egyéniségedet, pláne, ha ezzel nem botránkoztatod meg a normális többséget.
Éled az életedet - miközben tanulsz - és lesz@rod, hogy ez kinek tetszik vagy nem tetszik és hogy miért igen vagy miért nem!
Akik képesek azonosulni az értékrendeddel, azok szóba fognak állni veled, akik nem, azok kegyeiért meg nem érdemes verejtékezni!
Ennyi! - Nem kell ezt túldrámázni! :D
Engem is r.binek tartanak, de nem tud érdekelni.
Szerintem irigyek.
Igaz, nem vagyok egy szent, és nem is tervezek azzá lenni.
Lehetsz szent is, ha a csajok kiszúrnak maguknak, úgyis ler.bancoznak!!!
Szard le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!