Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, csajok? Férfinek ha...

Lányok, csajok? Férfinek ha egy nő ezt mondja, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Elég jól ismerjük egymást, az utcán véletlen összetalálkoztunk. Meglátott, és amíg beszélgettünk 10 percet, vagy négyszer mondta hogy "te nagyon jól nézel ki". Nyilván, rendesen fel voltam öltözve, csak azért kérdezem, ha ennyiszer megsícsér, végigmér a szemével, ez lehet egy apró bók csak, vagy ha ennyire nyomatékosan mondja, akkor lehet hogy mint pasi bejövök neki? Én, ha nem tetszik egy lány, ennyire nem dícsérném azért meg. Hogy van ez a nőknél?
tegnap 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, valószínűleg bejössz neki, de nem biztos, hogy ez jelent is bármit.
tegnap 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megkívánt!
tegnap 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet megkeresni valahogy, gondoltam hogy csak úgy nem mondd ilyet egy nő férfinak, ha abszolút nem jön be neki. Gondolom ha csak a ruhára gondolt volna, azt mondta volna hogy jól áll ez a ruha rajtad, nem pedig hogy nagyon jól nézel ki. Persze én is visszabókoltam!
tegnap 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Viszont kérdező én itt nem gondolnám túl a helyedben ezt! Ez nem azt jelenti, hogy kapcsolatot akar veled!
tegnap 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A meleg barátomnak is sokszor mondom, ha jól néz ki, szerintem ez nem jelent többet, mint egy bók.
tegnap 21:25
 6/7 A kérdező kommentje:

4

Kapcsolatot én sem szeretnék vele! Nem passzolnánk azt tudom.

5

Hát, pedig tudja hogy nem vagyok meleg!!!

Csak nagyon meglepett a helyzet. Magamból kiindulva, hogy én tuti nem bókolnék olyan lánynak, aki nem tetszik!

tegnap 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Viszket neki.
ma 01:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!