Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is érzi sokszor az alaptal...

Más is érzi sokszor az alaptalan gyűlöletet vagy bunkózást ami másoktól árad felé?

Figyelt kérdés

Gyerek koromtól kezdve érzem ezt, és nem tudtam megfejteni miért van ez így. A szüleim tisztességes jó emberek és szerintem ezeket a tulajdonságokat tanultam el tőlük is, nem lehet semmi ott ami okot adhatna erre.

Azok alapján amiket kikutattam ennek oka vagy az lehet, hogy van a külsőmben valami ami taszító ezért indulásból negatívan állnak hozzád. Vagy pedig a jó embereket nem tudják kezelni és negatívan reagálnak.

Ti rájöttetek, hogy miért ilyenek?

ma 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokszor még alap se kell nekik, és beleállnak az emberbe.

Ha ki kicsit is más, mint a többi, de még ez se feltétlen kell, ha nincs semmi, akkor majd találnak valamit, ami miatt szekálhatják.

Megkeseredett emberek. Sajnos tele van a világ ilyen frusztrált emberekkel.

ma 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen
ma 09:32
 3/6 anonim válasza:
100%

Ezek az ilyen "utálom az embereket" típusú antiszoc. figurák, rosszul vannak a gyerekektől, férfiaktól, nőktől, házasságtól, mindentől, ami él és mozog.

Egyedül saját maguktól nincsenek rosszul, ezért nem értik, amikor ők szinte félistenek, miért közösítik ki őket......

ma 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Régen igen, de rájöttem, hogy én vetítem ki. Sokuknak MINDENNEL baja van, nem én vagyok a célpont. A mellettem állót is ugyanígy utálják.
ma 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert elkeseredettek, és mert tehetetlenek.

Van egy egész réteg, akiknek be volt ígérve egy életmód, egy világ, amit aztán nem kaptak meg.

Dolgozz keményen, lesz házad, boldog családod, gyereked, autód, megélhetésed. Aztán nem ez van, nem jutnak előrébb az életben, nem jött nekik össze ennek a fele se.

Ugyanakkor ezek az emberek úgy nevelkedtek, hogy ha nem vagy önnálló, nem vagy sikeres, az a te személyes hibád. Nem tanultál eleget, nem jó partnert választottál, nem jó helyen dolgozol.

Emiatt nem tudják hol levezetni ezeket a kudarcokat, sérelmeket, mert öngól ezt bevallani.

Így abban élik ki magukat, hogy belerúgnak abba, akiket maguk alattinak éreznek. Ez egy biztonságos választás, nem sérül az egójul, de nem is kerülnek bajba a ranglétrán felettük állókkal.

ma 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan szinten antiszociális figurát, akinél nincs otthon tükör, mert amíg volt, menetrend szerint összeverekedett magával is a tükrök előtt meglátva önmagát, - olyan szinten utálja az embereket.
ma 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!