Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én vettem észre, hogy...

Csak én vettem észre, hogy sok az alaptalanul beképzelt nő?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, ha arra beképzelt egy ember, hogy valamit el is ért, ami még mindig idegesítő de legalább érthető. De észrevételem szerint sok ember, főleg nő annyira beképzelt arra, amit a párja, nem is ő ért el, hogy hihetetlen. Pl. egyik ismerősöm tipik gold digger, lekölykezett kétszer is egy palinak aki saját elmondásuk szerint jól fektetett be, azt’ emiatt azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt. Nem szoktam magam felcseszni az ilyeneken mert tudom jól, hogy ezeket az élet erősen széttaposta vagy tapossa előbb-utóbb, csak azt sajnálom hogy kevésbé szerencsés embertársainkat az ilyen férgek lehúzzák. Még csak nem is a paliról beszélek mert tudhatta, milyen hárpia a felesége, hanem a gyerekeiről meg a környezetéről.

nov. 8. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kábé ugyanannyi beképzelt nő van, mint férfi.
nov. 8. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Én is találkoztam olyannal, hogy hölgyike beházasodott egy családba és az apósáék kemény munkájából megszerzett vagyonnal kérkedett...
nov. 8. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Ez sztem kb olyan hogy 100 ilyen férfira jut 1 ilyen nő, de az az 1 nő jobban bssza az emberek szemét.
nov. 8. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen van, igen.

És sok ilyen férfi is van, csak őket nem figyeled.

Kár szűkíteni a kört, sok hulladék ember van.

nov. 8. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Hooogyne, pont ugyanannyi a golddigger kan mint rbnc, nyugtassátok csak magatokat!
nov. 8. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Férfiből is jócskán akad pedig.
nov. 9. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Az világos, nem is örül annak se senki a "tulajon" kívül.
nov. 10. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!