Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt már, hogy harmadik...

Volt már, hogy harmadik keréknek érezted magad egy barátságban?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánult ez meg?

dec. 16. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig kihagytak mondenhonnan
dec. 16. 16:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a harmadik gyakorlatilag minek van ott? Dísznek? Ilyenkor a másik kettő tudatosan akarja a harmadik felet leválasztani magáról?
dec. 16. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam,de nem volt negatív

Ugyanúgy bevontak mindenbe

Annyi, hogy ők kézen fogva mentek, én pedig nem (kivéve amikor megfogtam barátnőm kezét)

dec. 16. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen; általános iskolás barátok voltak, én meg egyikük osztálytársa. Nekik volt tömérdek belsős poénuk, amikbe nem mindig avattak be. Én meg egy idő után egyre kevesebb időt töltöttem velük. Ők ketten végül elhidegültek egymástól.
dec. 16. 16:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem pont emiatt nem túl jók az ilyen páratlan barátságok. Még a 4 fős barátság is jobb ilyen szempontból szerintem, mert ott mindenkinek van párja és kettesével tudnak beszélgetni. 3 embernél ez nincs így, mert mindig lesz olyan, aki háttérbe szorul.
dec. 16. 16:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a hármas barátságoknál a dinamikák már máshogy működnek. Programokra, ilyesmire jók a hármas barátságok szerintem, de komolyabb lelkizésre, beszélgetésre nem jók. Mert rendszerint mindig kizáródik a harmadik fél belőle.
dec. 16. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy megismerkedtünk egy fiúval a barátnőmmel, és kitaláltuk, hogy menjünk hármasban "randizni" és majd eldönti a fiú, hogy kivel akar járni. Nem is tudom, honnan jött ez a béna ötlet, na mindegy. A srác már az első perctől teljesen rákattant a barátnőmre, úgy csinált, mintha ott se lennék, irtó ciki volt.
dec. 17. 08:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában....Elhívtak mindenhova csavarogjak velük a városba vagy menjek fel hozzájuk... de én mindig csak mögöttük mentem csendben még ők beszélgettek.
dec. 17. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jol irtad kerdezo az egyik hozzaszolasodban hogy kizarodik az egyik fel.Ritka az az eset hogy nem.Nem hiaba van a potkerek kifejezes
dec. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!