Adjak egy új esélyt ennek a barátságnak?
Internetes barátnőmmel, akivel 2 évig mindennap beszélgettünk, lassan fél éve összevesztünk egy apró hülyeségen egy játékkal kapcsolatban, amit közösen játszottunk online. Egy másik lány belépett a kapcsolatunkba, ő is játszott velünk, de a barátnőm fokozatosan jobban kezdett kötődni az új lányhoz, az új lány pedig kihasználva a barátnőm jóhiszeműségét és kedvességét, manipulativ eszközökkel egymás ellen fordított minket. (Volt apró nézeteltérés/kommunikáció hiány a játékunk terén, de barátilag minden rendben volt.)
Ez az új lány addig manipulálta a barátnőmet, míg le nem tiltott, illetve előtte totálisan sértő feltételeket szabadtak ketten, hogy milyen módon lennének hajlandóan újra játszani vele. (Teljesen az új lány stílusa volt, barátnőm egy kulturált nő, nem egy falusi paraszt, mint az új lány.)
Na mindegy, fél éve nem beszéltünk, letiltott facebookon és instán is, emailt pedig nem írtam neki, vettem a lapot, hogy nem akar velem beszélni.
Kezdtem lezárni a dolgot, viszont egy közös ismerősünk ma mesélte, hogy a barátnőm írogat neki egy hete, hogy szeretne újra játszani velem, meg beszélgetni. Az nem derült ki, hogy a manipulatív lánnyal még jóban vannak-e, de kissé meginogtam. Feloldott facen, de nem írt rám, azt várná én írjak neki?
Egy részem azt kiabálja, hogy akit el lehet venni, és ilyen könnyen ellenem fordul más szavára, az nem volt soha igazán barát, és nem szabad újra biznom benne.
Viszont a jó emlékek miatt meg adnék neki esélyt, mert hiányzik az életemből a beszélgetés és a közös játék is.
Ha nyitnál is felé,ne te tedd meg az első lépést. Ő cseszte el azzal, hogy letiltott téged és kiiktatott ki az életéből, így neki kell kezdeményezni.
Bár én személy szerint nem hiszek a második esélyben, és itt most nem arról beszélek, hogy rossz hangulatában mond valaki csúnyát,de utána bocsánatot kér. Arra gondolok, amikor elvesztem a bizalmat a másik emberben. Nekem nem tudna újjá épülni, mintha mi sem történt volna. Arra készülj szerintem, hogy olyan mint régen, már nem lesz a kapcsolatotok. Amúgy miért nem találkoztatok még személyesen?
Köszönöm a válaszodat #1
Azért nem találkoztunk személyesen, mert másik országban él, közel 800 km-re tőlem.
Egyébként igazad van, én is attól félek, hogy nem lesz olyan ez a kapcsolat, mint régen. Egyelőre még nem írt rám, de kicsit azt érzem, ha rám ír, én megbocsájtom, amit tett, de nem felejtem el, és pont emiatt nem tudnék már bízni szerintem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!