Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Féltek attól, hogy elveszítite...

Féltek attól, hogy elveszítitek a barátaitokat?

Figyelt kérdés
Nincs bennetek ilyen félelem? Hogy otthagy, ghostingol, vagy történik vele valami baj, baleset, ilyenek... Ilyenkor nem játszódik le a fejetekben az, hogy nem vagytok elég jók?

tegnap 14:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Olyan buta vagyok.. :/
tegnap 15:06
 2/13 Thunderfairy ***** válasza:
44%
Egy igazi barát nem fog elhagyni. Aki igen az nem is volt barát.
tegnap 15:06
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Nincs egy se mert már mind eltűnt. De nem is bánom, legalább nem fárasztanak.
tegnap 15:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk most a barátokról van szó mert én nem értem. Amúgy vannak félelmeim a barátokkal kapcsolatban is..nyilván mint minden emberi kapcsolattal nem csak jó jár
tegnap 15:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek ilyenektől. Ha meg úgy alakul, hogy elválnak útjaink akkor is hálás leszek a barátságunkért.

De ettől se félek egyébként.

tegnap 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:

A baeátaimnak minden jól megy egyre jkbban haladnak előre boldogok es megvan mindenük meg lesznek uj dolgaik.

Nem élvezkedem olyanokon mi lenne ha elütné egy autó.

En nem vagyok ilyen.

tegnap 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az természetes, hogy lesz, akiktől távolabb sodor az élet és jöhetnek új barátok is.

Ghostingolás esetén rosszul esik, ha annyival sem tisztel meg valaki, hogy kimondja: nem tartaná már a kapcsolatot, nem ér rá stb., csak simán ignorál vagy eltűnik. Mindegy, hogy barát / ismerős, ha nekem fontos volt és nem éreztem, hogy neki én nem vagyok az.

tegnap 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom van egyedül, az ő elvesztésétől félek, mert szó szerint az életünk felében legjobb barátok voltunk, és vagyunk is a mai napig.
tegnap 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem mert nincs egy baratom se

Ha meg ghostingolna, hat mindenki maga donti el kivel baratkozik mit foglalkozzak vele?

tegnap 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egy igazi barát nem fog elhagyni. Aki igen az nem is volt barát."

Jó hogy mondod! 😄

tegnap 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!