Egyetemisták! Ha a vizsgáitok január közepén-végén
lenne, akkor nektek lenne időtök találkozni a
barátaitokkal 2 ünnep között?
Figyelt kérdés
Első éves vagyok, ez az első vizsgaidőszakom és tanácstalan vagyok. A vizsgáim január közepén-végén lennének. Egész téli szünetben tanulni tervezek, viszont úgy gondoltam, hogy valamelyik nap 2-3 órára találkoznék a barátaimmal. Ha ez segít, nyelvi szakon tanulok.
Munka és család mellett levelezőn tanulok, eszembe sem jut, hogy pár hét múlva lévő vizsgák miatt semmi másra ne lenne időm...
dec. 15. 21:54
2/8 anonim válasza:
Talalkozz nyugodtan, nem tanulnal amugy se 24 orat es azt a par orat amit veluk toltesz azt amugyis eltoltened otthon netezessel vagy massal. Ennyi piheno ido kell es mindegy mivel toltod
dec. 15. 21:57
3/8 anonim válasza:
Már végeztem az egyetemmel, de nyelvi szakon tanultam én is. Az egyik legnagyobb hibám az volt, hogy nem mentem soha sehova mert otthon tanultam. És sokkal jobban sikerültek azoknak a vizsgák, akik beiktattak ilyen szüneteket. Jót fog tenni ez a kis idő és akkor egyáltalán ne gondolj a tanulásra. Utána pedig újult erővel folytatod.
dec. 15. 21:58
4/8 anonim válasza:
te dönts el, hogy mi a rosszabb, ha becsúszik egy-két rosszabb jegy néhanapján, vagy ha rekorder gyorsasággal elhanyagolod az összes új haverodat, és a következő három évben max. akkor fogsz beszélgetni emberekkel, ha azok körülményesen próbálnak jegyzete kunyerálni...
dec. 15. 22:01
5/8 anonim válasza:
dehogy is, menj el!!!
Nehezebb szakon is, eddig tudtam tartani, hogy két ünnep között nem néztem rá semmire sem. Most extrán sok és nehéz vizsgám lesz, így ez nem játszik, de attól még a karácsony karácsony lesz, és 1-1 nap progi bele fog férni.
dec. 15. 22:03
6/8 anonim válasza:
Találkozz velük. Kell egy kis kikapcsolódás, feltöltődés is.
dec. 15. 22:03
7/8 anonim válasza:
Na igen, aztán meg jön a sírás, mert fontosabb volt barátokkal hülyeségekkel tölteni az időt, mint tanulással!
Ennyire nem bírjátok ki?? Szörnyű! :P
dec. 15. 22:49
8/8 anonim válasza:
3 egyetemet végeztem el, abból az egyiket külföldön. Nincs olyan a világon, hogy valakinek 1 hónapig nincs ideje elmenni találkozni a barátaival egy délután/este erejéig a vizsgaidőszak miatt. Nem is lehet ennyit ténylegesen tanulni. Ülhetsz napi 12 órát a jegyzet felett, de 6-8 óra után lényegében az idődet pazarlod csak.
De a kettőt össze is lehet kötni pl közös könyvtárazás során.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!