Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy fiú úgy hívják Zikó,...

Van egy fiú úgy hívják Zikó, nézzük egymást de az a baj hogy ő 8. -os én meg 6. és még január 10-ben betöltöm a 13-t csak nem tudom kedvel-e . A HFC-nél vagyok és ő is csak Soltvatkerten én meg vásárhelyen. Segítség?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam sok caja van! :8

egy ideig a mi iskolánkban lesz csak 1 évet ,de még

az a szerencse hogy megyünk feléjük is!

2014. nov. 24. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten,mennyi zagyvaságot összeírtál. Az egész értelmetlen és tele van nyelvtani hibával. Inkább a tanulással foglalkozz, ne a fiúzással. Egyébként mi a kérdés ebből a káoszból?
2014. nov. 24. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit segítsünk? Először dönts el hogy mi a célod és hogy megéri-e. Utána találd ki világosan hogy éred el. És utána küzdj érte kitartással míg el nem éred.
2014. nov. 24. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem írtál privátot. Remélem ha nyolcadikos,akkor 14 éves,max 15 és nem több. Na most ebben a korban szerintem elég siralmas,ha valakinek már több "caja" van. Ez általában a kisebbségnél vagy valami elmaradott családnál divat,nem az értelmiségieknél. Nem baj,ha ennyi idősen valaki próbálgatja az érzelmeit-nem a szexet gyerekfejjel!!!-de hogy háremet tartson,hát...

Nagy valószínűséggel nem ebben a korban találja meg az ember az életre szóló szerelmét,szóval te is csak egy lennél a sorban. Értsd,egy kiscsajjal több,akinek strigulát húzhat.

De ez a te döntésed, a te színvonalad,hogy 13 éves gyerek fejjel te minek tartod magad.Csak kérlek,ne legyél terhes..Se a társadalom,se a gyerek érdekében,légyszi ne tedd.

2014. nov. 25. 07:08
 4/7 A kérdező kommentje:
nem szeretném !Még csak figyelem milyen a pofálya!
2014. nov. 26. 06:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Értelmes egy ember vagy,azt meg kell hagyni. Ha a butaság fájna,üvöltenél. De ezt sem fogod érteni. Vagy a kérdés kamu egyszerűen.
2014. nov. 26. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
XD ez kamukérdésnek is s*egghülye!
2014. nov. 26. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Annál rosszabb,ha nem kamu...
2014. dec. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!