Mennyire jó ha egyes baràtaitok bevisznek benneteket màs baràti tàrsasàgokba?Milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Személy szerint ezt nem tartom mindig jó ötletnek...mert attól,hogy a baràtom az illető nem biztos hogy egyezek azokkal az emberekkel akikkel ő egyezik.Van olyan eset is,hogy hív egy tàrsasàgba aztàn figyelembe se vesz hanem ott el van valakivel és valakikkel.Kiszorulsz az egészből.Vagy volt hogy egy baràtnőm hívott màs baràtnőjével koncertre és az ő baràtnője rendezte a jegyeket és végül az a làny nem jött,lemondta az utolsó pillanatban.Később tudatosott bennem,hogy azért mondta le a làny mert nem akarhatta hogy en is menjek.Erre a baràtnőm viselkedése alapjàn következtettem aki nagyon fura stílusban írt a koncert előtti üzenetekben és indulàs előtt mondta hogy egyébként csak ketten fogunk menni.dec. 5. 11:14
1/7 anonim válasza:
Ezek alapján nagyon fiatalnak tűnsz.
Nálunk nem szokott problémát okozni, ha olyan barátok jönnek, akit mondjuk a másik nem ismer. Most hétvégén is így ismertem meg új embereket. Mindig jó lehetőség új kapcsolatokat kiépíteni.
3/7 anonim válasza:
Ez lehet jó is és lehet rossz is. Nekem is volt, hogy kínos volt, de volt, hogy nagyon jól alakult és lettek új barátaim. Ez ilyen. Menj és ismerj meg új embereket.
4/7 anonim válasza:
Én az ilyen másik baráti társaságtól nem szoktam elzárkózni. Klassz embereket lehet megismerni. Egyszer összebarátkoztam egy szakmabeli nővel, ő pont kolléganőt keresett a cégébe, egy hónap múlva kezdhettem nála.
5/7 anonim válasza:
Dettó. 5. keréknek érzem magam egy ilyen sleppben.
6/7 anonim válasza:
Gyűlölök új baráti társaságba bekerülni, mindig csak azon agyalnak, hogy hogyan túrjanak ki onnan, vagy hagyjanak figyelmen kívül, csak azért mert én új vagyok, és nem tudnak velem az ezeréves dolgaikról beszélgetni.
Kösz nem, haver által megismert haver nem kell, külön barátaim vannak mindenhonnan.
7/7 A kérdező kommentje:
6.igen vannak akik figyelembe se vesznek.Meg pont az ha van egy uj a tarsasagba vagy ha csak harman is vagytok ugy kell beszelnina dolgokrol,hogy o is ertse,elmondani ki az az x.y akirol beszelnek meg egyaltalan olyan temakat kellene erinteni amibe mindenki betud kapcsolodni csak ez erofeszitesbe kerul.Valakik nem ilyenek de ahhoz,hogy elfogadjanak ilyen helyen elsore szimpatikus kellene,hogy legyel nekik.
dec. 7. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!