Akinek volt része toxikus baràtsàgban vagy bàrmilyen toxikus kapcsolatban nektek is sok pozitív interakció kellett ahhoz,hogy kiüsse azt az egy negatívat?
Nekem, sajnos, pont fordítva volt: a sok negatívat mentegettem azzal a pár pozitívval, amit adott/tőle kaptam.
Volt már olyan, hogy az az illető, aki többet ártott, mint segített, próbált visszatérni az életembe, amint az általa okozott sérelmeket rendbe szedtem magamban. De nem hagytam.
Szerintem én voltam valakinek egy toxikus barát.
Mikor elkezdődött a barátságunk elmesélte, hogy régen sokan bántották, cikizték.
Ezt magam is elítélem.
De teltek a napok, és ahogy egyre jobban megismertem, tökre kezdett idegesíteni, hogy nincs saját véleménye, az enyémet veszi át, alig beszél, tiszta idegesítő dolgai vannak, és önző, magán kívül senkit sem szeret őszintén, csak ha neki az hasznos.
Elkezdtem toxikus lenni, és én is ugyanúgy bántottam, mint régen mesélte ezt másokról.
Szóval szerintem lehet olyan is, hogy te vagy a hibás azért, amiért mérgezővé válik valaki melletted.
Ezen már filóztál, hogy netán te váltod ki valakiből az idegesítő dolgaiddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!