Miért csinálom ezt?
Adja magát a válasz, hogy érzel iránta valamit, és lehet is benne igazság, de pontosabb választ ad a birtoklási vágy. Attól félsz, hogy lecserélnek egy másik férfira, hogy a jó dolgokat, amiket kapsz ettől a lánytól, más kapja meg.
Saját példa: volt egy lány mentoráltam, mai napig szinte baráti a viszonyunk, és gyakran kér tanácsot tőlem. Azon kaptam magam, hogy féltékeny vagyok, mert egy-két másik kollégától is kér tanácsokat. Amikor megláttam, hogy mennek 1v1 a tárgyalóba, úgy éreztem magam, mint aki megcsaláson kapta a párját.
Ez nem azért van, mert hú de vonzódom hozzá, mindössze az fájt, hogy különlegesnek és nélkülözhetetlennek éreztem magam nála, majd rádöbbentem, hogy ez nem igaz. Azért vagyok ebben ennyire biztos, mert ezt a féltékenységet csak akkor érzem, amikor rossz passzban vagyok a cégnél, és ilyenkor jó érzés volt, hogy legalább neki nélkülözhetetlen vagyok. Meg hát az is fura volt, amikor egy női vezetővel kapcsolatban is éreztem ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!