Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mièrt nem köszöntenek fel?

Mièrt nem köszöntenek fel?

Figyelt kérdés
Èn mindig felköszöntöm a barátnőimet,de pl.nèvnapomon egy se írt.Ezt èn úgy veszem,hogy nem vagyok fontos nekik.Rokonkk is kb.írtak vagy 3-an.Kicsit szarul esik.Tènyleg ilyen gusztustalan világot èlünk?
nov. 27. 05:16
1 2
 11/18 Noren1989 ***** válasza:
55%
Szerintem Kérdezőnk inkàbb csak ilyen Míz. Màrh nyomorult. A névnapok szàmomra konkrétan semmit sem jelentenek, jöhet az "Ezér tartunk itt, ahol tartunk 4!4!4!" komment.
nov. 27. 07:32
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Én se nézem a névnapokat és fogalmam sincs, hogy a szüleimnek mikor van a szülinapja, a telefonba jegyeztem be, hogy el ne felejtsem.

De aligha ezen múlik a figyelmesség meg az áldozat feléd. Ha amúgy az év többi napján segítenek neked, meghallgatnak, stb, akkor mégiscsak fontos vagy nekik, nem?

nov. 27. 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
A névnapom kb 18 évvel ezelőttig a naptárba se volt, most se azon van a naptárban, mint 30 éve, amikor választották. Random napokon kapok random emberektől ilyen üzeneteket, de az igazit csak kb a szűk család tudja, meg a kollégáim, mert munkahelyen névnapozunk nem szülinapozunk. Semelyik közeli barátom nem ír névnapra, de nem is várom el, hogy tudják naptár meg minden nélkül. Én se tudom, hiába van előttem naptár lehet rá is nézek, de ennyi, névnapokra nem írogatok.
nov. 27. 09:57
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
De miért hányjátok ide a ti saját véleményeteket? Senkit nem érdekel, hogy nektek fontos-e a névnap. A kérdezőnek az. Ennyi, itt vége a történetnek.
nov. 27. 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem neked nem a nevnapoal van a gondod, csak abba vetíted ki. Valószínűleg alapból elhamyagolva érzed magad a barátaid által. Amúgy nem zabarna, ha nem írnámak a névnapodon, annyit gondolnál, hogy nem nagy névnaposok.
nov. 27. 15:27
 16/18 A kérdező kommentje:

Igaz mindkettő.Nem feltètlen a köszöntès,hanem ha nem írnak nem vagyok eszukbe,ennyi.Amugy meg mint írtam nem Fanni a nevem,vagy ilyesmi...ezt a nèvnapot mindenki tudja mikor van,kb.mint az Erzsèbetet.

nov. 27. 20:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Tévedsz, én nem tudom mikor van Katalin névnap. :(
nov. 27. 22:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is csak naptárból :(
nov. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!