Mièrt nem köszöntenek fel?
Halvány lila fogalmam sincs ma milyen névnap van, úgyhogy akik ma ünneplik, azokat biztos nem öszöntöm fel. Ezzel az emberek java így van.
Pár napja köszöntöttem fel valakit aki fontos nekem, mert valahol szembejött velem hogy olyan névnap volt aznap. Egy olyan személyről beszélnk, akit sok évnyi ismerettség után szerintem először köszöntöttem fel.
Engem is 1-2 ember köszönt fel a szülinapomon ha nem jelzi ki a Facebook, ha kijezi akkor elég sokan.
A névnapot meg ki se jelzi, úgyhogy idén is csak azok köszöntöttek fel aki tudták hogy milyen névnap volt aznap.
Gyerekeket szokás köszönteni névnapkor. Régen volt az divat hogy az emberek mindent ünnepltek mindenre összegyűltek aratás után is meg ezek.
Ma már mindenki lesz.rja ezeket.
Ömmm kérdező, ki írta azt hogy ma van?
Amúgy én a névnapomon csendben elmentem ünnepelni, szerintem fontosabb az, hogy aznap ünnepi kereteken belül kicsit meglepjem magam, megünnepeljem magam és nem az, hogy véreres szemmel várom hogy mikor írna rám. Nem törődem vele hogy írtak-e, azzal törődtem hogy volt egy nap amin megünnepeltem csendben magamat. :)
Ne legyél már egoista. Ha pl mindenkit meghivnál sütizni biztos köszöntetnének. Szervezz vmi kisebb összejövetelt ha annyira ünnepeltetni akarod magad.
Még ovodában iskolákban is ugy van, hogy az ünnepelt visz be kekszet vagy üdítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!