Hogy szóljak vissza neki?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki néha eléggé leszolja az iskolámat, konkrétan azt mondja hogy egy sz*r, viszont az öve mennyire jó, különleges szakokkal stb. Hozzáteszem, egyáltalán nem rossz az enyém se, ahová járok, mivel a továbbtanulási arány minden évben 80% körüli, és még sorolhatnám, sőt még jobb is az enyém, csak ezt így nem szeretném kijelenteni. De nagyon rosszul esik, mivel így közvetetten engem is leszól. Vagy lehet csak irigységből mondja ezeket?ma 08:58
1/3 anonim válasza:
Valószínűsíthetően tájékozatlanságból állítja ezeket. Nem érdemes foglalkozni vele.
"De nagyon rosszul esik, mivel így közvetetten engem is leszól." Nem kell vele barátkozni. Problem solved.
2/3 anonim válasza:
Ilyennel nem barátkoznék." Mondd neki ezt:
" Miért tartod szarnak ha sose jártál ide, honnan tudod hogy szar, mi vagy ki adott arra okot hogy leszarozd?" meg azt is mondhatod hogy rosszul esik és ez téged is minősít.
3/3 anonim válasza:
Én megkérdezném, hogy ki jár abba az iskolába, ő vagy te, és kinek van több fogalma az iskoláról. Nyilván ha te jársz oda, te sokkal jobban tudod milyen színvonalú az iskola, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!