Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan bánt ez a dolog?

Jogosan bánt ez a dolog?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, sovány testalkatú, (genetikai örökség) és a haveri társaságban az egyik férfi (sosem volt köztünk férfi-női kapcsolat, nem is lesz) olyanokat mond hogy olyan vagyok mint egy etióp menekült. Sőt, volt hogy új ember jött a társaságba, és úgy mutatott be neki, hogy ő az etióp menekült! Ezen az emberen kívül soha senki nem gúnyolódott a soványságomon. Már többször szóltam neki hogy ez sértő, megalázó rám nézve, erre hogy ő csak viccel ezzel, és kb még én vagyok a sértődékeny, hogy nem nevetek ezen a "viccen". Jogosan bánt hogy gúnyolódik rajtam?
nov. 20. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem foglalkozik más érzelmeivel az biztos!

Nem vagy ettől sértődős. Persze hogy rosszul esik.

Kicsit ilyen figyelem komplexusnak tűnik és azt hiszi ezzel a beszoszálosokkal vicces lesz...

nov. 20. 22:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Rajta kívül ezen senki nem nevet, inkább meghökkennek.
nov. 20. 22:07
 3/14 anonim válasza:
Tipik toxik viselkedés, de ezzel csak magát minősíti. Van tiktokon egy pasas, Jefferson Fischer, nézz tőle videókat, tök jo tippeket ad, hogy az ilyen paréjokat hogy érdemes lereaglálni.
nov. 20. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Én visszavágnék valamivel pl.: Na mondja ezt a nagyorrú/kisp.csű stb., ami rajta nem szép
nov. 20. 22:30
 5/14 A kérdező kommentje:
4-es én soha senkin nem gúnyolódtam, és ezen az egy emberen kívül rajtam sem gúnyolódott senki. Tehát nem a stílusom.
nov. 20. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnéd azt alkalmazni, amit a 4#-es ír - bár jó lenne és ebben nem feltétlen lenne gúnyolódás -, akkor lehet azt is tenni, hogy amikor ezt előhozza, akkor ott, helyben, nem félrehívva nyomatékosan kérdd meg, hogy ezt fejezze be.

Lehet amúgy, hogy bejössz neki, csak így palástolja. Ezt mondjuk megkérdezheted tőle.

Lehet azt is tenni, hogy amikor megint előhozza ezt a témát, akkor annyit mondani neki, hogy:

"Köszönöm a véleményedet, ez téged jellemez".

Amikor valaki pofátlan a másikkal szemben, akkor nem kell a másikkal foglalkozni, a védekezés a fontos.

nov. 20. 23:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Fejezd ezt be: csak vicceltem. Mindig ezt mondta.
nov. 21. 07:00
 8/14 Kései Sirató ***** válasza:

Legközelebb azt kérdezném tőle, úgy, hogy mások is hallják, hogy:

- Te, Sándor, mióta vagy pedofil? Mindenki tudta ezt, csak én vagyok, aki most tudtam meg?

Csak hogy vegye észre magát.

nov. 21. 08:53
 9/14 A kérdező kommentje:
8-as megmondtam hogy ez nem az én stílusom.
nov. 21. 10:38
 10/14 Kései Sirató ***** válasza:

Ha nem mersz neki beszólni, akkor a következőket teheted:

1. Továbbra is tűröd a megalázó megjegyzéseit.

2. Nem barátkozol többé vele. Ezt úgy kezded, hogy meghívsz valahova mindenki mást a társaságból, csak őt nem.

nov. 21. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!