Mi van, ha valaki tök szimpi nekem, de lehet, hogy illegális szerekhez nyúl? Ismerkednétek vele?
Jelenlegi helyzetemben nagyon megbecsülném, hogy valaki szimpatikus nekem, mert nagyon emberiszonyos vagyok mostanában 😁
De ~így is történt.
Nem kábszi, de dohányzik. Ami nálam kb ugyanaz a szint. Sőt, hát a kábsziban legalább van jó, élvezet. A dohányzásban még az sincs, az simán csak büdös és egy pótcselekvés, függőség. De eltűröm neki, mert irtó jófej, imádom amilyen vagyok a társaságában. Nagyon jó hatással van rám. És remélem én is őrá.
Mondanám, hogy kérdezd meg tőle vagy ne fogadj el tőle cukorkát/cigit/süteményt.. Vidéken amúgy mindenkire rásütik még aki kimegy és lenyírja a füvet a kertben, az is "füves". Életemben nem nyúltam még ilyen szerekhez, max. sz@rrá dolgoztam magamat..
Hogyha a tévéből éppen a b.uzi szennyet öntik a közönségre akkor meg mindenki a "b.uzikat" fogja az ismerősök között keresni. Emlékszem hogy vagy 20 évvel ezelőtt meg a "k.urvázás" ment. Ha nem volt valakinek párja legalábbis Borsodban, akkor állandóan lek.urvázták..
Saját tapasztalat, ha jót akarsz magadnak, akkor az ilyen emberekkel tartósan semmilyen kapcsolatot nem kezdesz.
Volt drogos párkapcsolatom és az évek alatt mentálisan tönkre mentem, testvérem is élt szerrel és őt is inkább kerülöm, mert olyan a személyisége, hogy csak az ideg jön belém.
Ezek az emberek megbízhatatlanok, erzelmileg kimerítenek teljesen, manipulatívak, a saját rossz döntéseikért is mások a felelősek és hibásak. Ők az áldozatok, ezért kell ugye a szer, még akkor is, ha egyébként a parja mindent megad, kevés lesz neki, mert nem nyujtja ugyan azt, amit a szertől kap.
Drogossal, alkoholistával soha.
Ép testben ép lélek, ép személyiség. Csak utóbbiakkal van dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!