Csúnya dolog, hogy "félek" egy baráti találkozótól ezért?
Holnap találkozom egy nagyon jó barátnőmmel. Május óta nem láttam. Egyszerűen nem tudtuk összehozni, ő érettségi óta dolgozik, én egyetemre járok. Én nyáron külföldön dolgoztam, nem tudtam hazajönni, tanév közben ő hétköznap dolgozik, én tanulok. Ő hétvégén szabad, én többnyire dolgozom, de most sikerült végre összehozni a talit. Ő két éve házasodott (előtte 4-5 évig megvolt az a kapcsolat, meg éltek is együtt a párjával, mert anno az anyja hagyta, hosszú sztori.) Én szingli vagyok.
Ma dumáltunk hívásban, említette, hogy neki nagggyon sok mesélni valója van, de majd személyesen. Én "tartok tőle", hogy terhes. És azt érzem, hogy nem miatta aggódom, hanem a barátságunk miatt. Ő az utolsó hozzám közelálló, bizalmas személy. Félek attól, hogy ha ő meg a férje családot alapít, akkor a barátságunknak annyi. (Nem egy ilyet láttam már itt is, ismerősök közt is, hogy ha valakinek jön a gyerek, akkor vége a szoros barátságnak)
#10 Gondolom ez nekem szólt a válaszod, nem magadnak..
Itt nem az eddigis jegelt barátságuk elvesztéséről van szó.
De bízzuk a Kérdezőre, gondolja át, hogy mi az, ami leginkább zavarni fogja, ha a barátnőnek babája lesz. Szerintem nem az, hogy max fél évente találkoznak, mint eddigis, tehát lényegében semmi sem változik a barátságukban, esetleg annyi, hogy az egyik fél "előrébb jár", mint a Kérdező, aki indokolatlanul stresszeli ezen magát, úgy, hogy az sem biztos, hogy terhes a barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!