Csúnya dolog, hogy "félek" egy baráti találkozótól ezért?
Holnap találkozom egy nagyon jó barátnőmmel. Május óta nem láttam. Egyszerűen nem tudtuk összehozni, ő érettségi óta dolgozik, én egyetemre járok. Én nyáron külföldön dolgoztam, nem tudtam hazajönni, tanév közben ő hétköznap dolgozik, én tanulok. Ő hétvégén szabad, én többnyire dolgozom, de most sikerült végre összehozni a talit. Ő két éve házasodott (előtte 4-5 évig megvolt az a kapcsolat, meg éltek is együtt a párjával, mert anno az anyja hagyta, hosszú sztori.) Én szingli vagyok.
Ma dumáltunk hívásban, említette, hogy neki nagggyon sok mesélni valója van, de majd személyesen. Én "tartok tőle", hogy terhes. És azt érzem, hogy nem miatta aggódom, hanem a barátságunk miatt. Ő az utolsó hozzám közelálló, bizalmas személy. Félek attól, hogy ha ő meg a férje családot alapít, akkor a barátságunknak annyi. (Nem egy ilyet láttam már itt is, ismerősök közt is, hogy ha valakinek jön a gyerek, akkor vége a szoros barátságnak)
#1 Kapcsolatot tartunk, bár tény, hogy sokkal többet, és mélyebben akkor beszélünk, ha találkozunk. Viszont számíthatunk egymásra kb bármikor.
#2 Mert mit mondjak? Azt, hogy félek attól, hogy családot alapít, mert mi van, ha akkor magányos leszek?
Hű, de nagyképű vagy, 8-as!
Nem indokolatlan pánik, hanem rendkívül indokolt. A barátságuknak vége. Nem a nemlétező gyerek miatt, hanem már most. A barátságok nem tartanak örökké, legalábbis igen ritka, újakat kell kötni az új élethelyzetekben. A kérdezőnek az egyetemen, aztán a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!