Zártál már le barátságot amiatt, mert a másik olyan döntést hozott, amivel semmilyen szinten nem tudtál azonosulni, és ami teljesen ellenszenvessé tette őt neked?
Kétszer is.
Nagyon jóban voltam egy csajjal, egyszerre voltunk terhesek, viszonylag fiatalon, emiatt ismerkedtünk meg. De később olyan huzasai voltak, ami nekem már hallgatólagosan sem fért bele (dicaekedve mesélte, hogy milyen jót alszik a gyereke, ha este megitat vele egy két korty bort, még simán drogozott a csecsemő korú gyerekek mellett).
A másik jóval később volt, kollégák voltunk, abból lett barátság, évekig barátok voltunk, de aztán lettek olyan durva dolgai, amihez nem tudtam jó képet vágni. Összejött egy pasival (már az sem tetszett, hogy akkor még megvolt neki az előző párja), de a pasi csak szórakozott vele, nem akart semmi komolyat, a csaj meg azt a mesteri tervet eszelte ki, hogy terhes lesz és akkor vele marad. Próbáltam lebeszélni, de nem sikerült, tényleg megcsinálta, együtt is maradtak pár évig, de közben ezt a pasit is csalta folyamatosan.
Aki egy ilyen miatt lezár egy barátságot, az nem barát, hanem egy állszent féreg.
Ha lenne legalább egy barátom akkor is támogatnám ha egy gyilkos lenne, és megprobálnám megváltoztatni a gondolkodását. Tiszta szégyenek vagytok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!