Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Zártál már le barátságot...

Zártál már le barátságot amiatt, mert a másik olyan döntést hozott, amivel semmilyen szinten nem tudtál azonosulni, és ami teljesen ellenszenvessé tette őt neked?

Figyelt kérdés
Megcsalás, állatkínzás, számodra vállalhatatlan gyereknevelési elvek, stb.
ma 11:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, előfordult már
Még sose volt ilyen, a barátom mindig a barátom marad
Még nem volt ilyen, de van az a döntés, ami miatt megtenném
15 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Biztos, hogy van ilyen. Tudod, madarat tolláról, embert barátjáról.
ma 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer is.

Nagyon jóban voltam egy csajjal, egyszerre voltunk terhesek, viszonylag fiatalon, emiatt ismerkedtünk meg. De később olyan huzasai voltak, ami nekem már hallgatólagosan sem fért bele (dicaekedve mesélte, hogy milyen jót alszik a gyereke, ha este megitat vele egy két korty bort, még simán drogozott a csecsemő korú gyerekek mellett).

A másik jóval később volt, kollégák voltunk, abból lett barátság, évekig barátok voltunk, de aztán lettek olyan durva dolgai, amihez nem tudtam jó képet vágni. Összejött egy pasival (már az sem tetszett, hogy akkor még megvolt neki az előző párja), de a pasi csak szórakozott vele, nem akart semmi komolyat, a csaj meg azt a mesteri tervet eszelte ki, hogy terhes lesz és akkor vele marad. Próbáltam lebeszélni, de nem sikerült, tényleg megcsinálta, együtt is maradtak pár évig, de közben ezt a pasit is csalta folyamatosan.

ma 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyetlen egy barátom volt, aki nem állt ki értem, miután teljesen indokolatlanul volt velem farönk az anyja. Amíg nem babázott le a terrorista menyasszonya, addig jó voltam éveken keresztül arra, hogy a létező összes délutánját nálam töltse csak azért, hogy többek között pont a saját anyjával ne kelljen balhéznia. Találtak saját lakást, birtokba vették és eddig tartott a stabilnak hitt barátság. Nem hiányzik az ilyen ember barátsága.
ma 13:13
 4/9 anonim válasza:
0%

Aki egy ilyen miatt lezár egy barátságot, az nem barát, hanem egy állszent féreg.

Ha lenne legalább egy barátom akkor is támogatnám ha egy gyilkos lenne, és megprobálnám megváltoztatni a gondolkodását. Tiszta szégyenek vagytok.

ma 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:
A 3. válaszban említett ember attól is megváltozott, hogy befejeztem az alkoholizálást, nem bírta cérnával, hogy én tudok alkohol nélkül tovább létezni, ő meg nem.
ma 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4, ja, támogatnád. De épp azt írta le, hogy a másik nem támogatta őt, amikor arra lett volna szükség. Vagy az szerinted barátság, hogy te támogatod a másikat, ő meg téged nem?
ma 14:17
 7/9 anonim válasza:
0%
#6 az kihasználás.
ma 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
7, így van. És akkor miért szólod le azt, aki megválik attól aki kihasználta? Miét nevezed az ilyet féregnek?
ma 15:08
 9/9 anonim válasza:
Kérdés arra irányul, hogyha valamiben nem értünk egyet a másikkal, vagy más életmódot él. Arra válaszoltam
ma 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!