Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az angliai nagyvárosokra...

Az angliai nagyvárosokra nagyjából ez a hangulat jellemző?

Figyelt kérdés
[link]
tegnap 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem
tegnap 08:44
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez úgy kb a világ összes nagyvárosára jellemző. Ott legalább vannak rendőrök. Felénk nem költ ilyenekre az állam... BP rosszabb
tegnap 08:48
 3/9 A kérdező kommentje:

2

Jó de nem úgy volt , hogy Anglia maga a Kánaán, Magyarországnál csilliószor szebb hely?

tegnap 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Az összes hobbizó a youtube-on 99% angol.

Olyan trágya időben, meg lakhatás mellett inkább otthon szöszmötölnek.

Ők legalább udvariasan válaszolnak, ha kérdezek valamit a videójuk alatt.

tegnap 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Magyarországhoz képest Anglia a kánaán. Ez ezzel a videóval nem változik. A propaganda szerint szr a nyugat, mert szegény vezetőt nem viselhetik el a mentális problémáival és a sorozatos árulásokért.

A relativizálás érvelési hiba. Aki feltesz egy ilyen videót, majd azzal jön, hogy Anglia nem kánaán és nálunk nem olyan rossz a helyzet, az idióta.

tegnap 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Az érdekes, hogy a kérdező kiírása után amiben egy 18 perces videó van, pár perccel jönnek a válaszok. Nem kötelező hozzászólni minden egyes kérdéshez, főleg amiről halvány lila gőzöd sincs, csak pozitív vagy negatív előítéleteid.

Na én én 8 évet éltem Londonban, ezért nem tudom ideböfögni, hogy "nem" vagy az ellentétét, mert nagyon szétágozó kérdés, könyvet lehet írni az angol nagyvárosokról és kulturáról.

London nem az a szép multikulti utópa ahol kéz a kézben ugrálnak boldogságban lengyelek zsidók muszlimok keresztények feketék meg minden keveréke. De az sem igaz, hogy migráns hordák no-go zónákat alakítottak ki ahol megtámadnak, sőt a rendőrség sem mer bemenni. Láttam durva dolgokat, de az az én életmódomnak köszönhető.

Amit a videóban láttunk egy rendőri intézkedés és részeg emberekkel nagy valószínűséggel találkozhatsz angol nagyvárosokban. Az, hogy fényes nappal a rendőrautó mellett megtámadjanak biztos nem fog megtörténni, hacsak nem egy láthatóan rossz arcot direkt provokálsz. Persze lehet mondani, neki az is provokáció ha nincs nálad cigi, de itt valószínűleg az zavarta az embert, hogy pofájába dugták a kamerát.

Egyébként egyszer támadtak meg részeg emberek provokáció nélkül, az Magyarországon volt

tegnap 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy már az emberek kategóriában is tolni kell a FideSS propagandát.
tegnap 11:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen csak a verbális csetepatéra utaltam hanem arra a hangulatra ami megfigyelhető a videóban, az a nyomott lehangoló szomorú hangulat, komor arcú, nem vidám, depressziós emberek mindenhol az utcán. Nem tűnnek túl boldognak ott az emberek.
tegnap 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nahát. Biztos hétfő reggel van.
tegnap 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!