Megcsòkolt a legjobb barátnöm azután bocsánatot kèrt?
Figyelt kérdés
Amit tudni illik, hogy mi az általános suli òta legjobb barátok vagyunk. Ha nekem volt csajom, ö segített nekem ha meg neki volt pasija, èn is támogattam öt. Jelenleg szingli vagyok, mert nem találtam magamhoz való barátnöt. Csak egy lányra tudok gondolni ès az ö, rájöttem hogy ez a lány nekem sokkalta többet jelent egy barátságnál.. neki viszont van egy barátja, akivel már règóta rossz a kapcsolata, az elejèn nagyon támogattam mert azt szerettem volna, hogy ö boldog legyen.. akkor is ha csak egy barátjának tekint rám.. viszont boldogtalan ès tegnapelött arra kèrt, hogy menjek át mert nagyon szomorù volt.. nála is aludtam, jóformán nem tudtuk egymàst majdnem elengedni olyan jól èreztük magunkat együtt ès örültem ha felvidíthatom hátsó szándèk nèlkül.. egy röpke pillanatában bùcsùzásnál viszont megcsókolt.. szívem repdesett, de hamar elmùlt mert megijedt a saját lèpèsètöl, szabadkozott… bocsánatot kèrt tölem ès elszaladt …vèlemèny?nov. 8. 00:38
11/15 A kérdező kommentje:
Pasija sose nèzett engem konkurenciának.. barátnöm meg megkèrdezett, hogy van e kedvem nála aludni..termèszetesen nem egy ágyban..
nov. 8. 07:34
13/15 anonim válasza:
Azért szaladt el, mert megcsalta veled a barátját és rájött, hogy egy ribizli. Hiába szar a kapcsolatuk, a megcsalást senki nem érdemli. Ebben a sztoriban nem te vagy a hős...
15/15 A kérdező kommentje:
Nem
jan. 3. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!