Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb fiú barátom megcsóko...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb fiú barátom megcsókolt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csak beszélgettünk, majd megölelt és kaptam tőle egy puszit az arcomra, majd megcsókolt. Nekem ez volt az első csókom, de neki nem, és azt hiszem bénáztam, de folyamatosan csókolgatni akart, és én megijedtem. Azóta kerül és nem tudtunk még beszélni sem, de nagyon vágyom a csókjára. Szerintetek béna voltam? Mit tegyek? Meg merjem csókolni, ha kettesben vagyunk, vagy nagyon gáz lenne?

16/L

#csók #régótatetszik
2022. szept. 28. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Merd. Azután hogy ezt meglépte, már egyáltalán nem lenne gáz a részedről.
2022. szept. 28. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Ezért nincs barátság fiú és lány között.
2022. szept. 28. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Nézd meg ezt a filmet

[link]

2022. szept. 28. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Ez az! Pontozzatok még jobban le! Aztán majd ha a csajotokat lesmárolja a "legjobb fiúbarátja" majd azt is lehet pontozni. 😅
2022. szept. 28. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha számodra csak barát akkor ez inkább molesztálás mert Te nem akartad. Ha viszont akarod akkor adj neki jeleket, hogy benne lennél még. Csak ne vidd túlzásba mert innen úgy tűnik, hogy barátság extrákkal akar tőled csak ( bár ha erre vágysz akkor no para)
2022. szept. 30. 10:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Számomra nem csak egy barát😅 de azóta tudtunk beszélni szerencsére!
2022. okt. 1. 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:
és mi lett a vége ?
2022. okt. 1. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!