Megcsòkolt a legjobb barátnöm azután bocsánatot kèrt?
Figyelt kérdés
Amit tudni illik, hogy mi az általános suli òta legjobb barátok vagyunk. Ha nekem volt csajom, ö segített nekem ha meg neki volt pasija, èn is támogattam öt. Jelenleg szingli vagyok, mert nem találtam magamhoz való barátnöt. Csak egy lányra tudok gondolni ès az ö, rájöttem hogy ez a lány nekem sokkalta többet jelent egy barátságnál.. neki viszont van egy barátja, akivel már règóta rossz a kapcsolata, az elejèn nagyon támogattam mert azt szerettem volna, hogy ö boldog legyen.. akkor is ha csak egy barátjának tekint rám.. viszont boldogtalan ès tegnapelött arra kèrt, hogy menjek át mert nagyon szomorù volt.. nála is aludtam, jóformán nem tudtuk egymàst majdnem elengedni olyan jól èreztük magunkat együtt ès örültem ha felvidíthatom hátsó szándèk nèlkül.. egy röpke pillanatában bùcsùzásnál viszont megcsókolt.. szívem repdesett, de hamar elmùlt mert megijedt a saját lèpèsètöl, szabadkozott… bocsánatot kèrt tölem ès elszaladt …vèlemèny?nov. 8. 00:38
1/15 anonim válasza:
Sajnalom de ez ennyi volt ..nem gondolod ?
2/15 anonim válasza:
Szerintem meg pont hogy nem ennyi volt, hanem nyert ügyed van a csajnál. Mondom ezt úgy, hogy nem nagyon hiszek abban, hogy barátságból lehet szerelem, de ki tudja, történnek ennél furább dolgok is a világban. :)
3/15 anonim válasza:
"szívem repdesett, de hamar elmùlt mert megijedt a saját lèpèsètöl, szabadkozott… bocsánatot kèrt tölem ès elszaladt"
Te kis Edgar Allan Poe, te...😅
4/15 anonim válasza:
#3 Azért Poe-tól messze van ez a stílus. 😉
5/15 anonim válasza:
Itt már csak az őszinteség segíthet. Mondd el neki, hogy fantasztikusan érezted magad vele, amikor pedig búcsúzóul megcsókolt, a szíved repesett az örömtől. Beszélgessetek az érzéseitekről. Tudom, hogy túl sok a vesztenivalód: egy barátság, de a nyerni valód sem kevés: szerelem, házasság, család, pont azzal, akit szeretsz.
6/15 anonim válasza:
amikor elakart szaladni vagy amikor bocsánatot kért meg kellet volna ragad a barátnődet és megcsókolni !
7/15 anonim válasza:
Lelomboztad a tulzott reakcióval.
Nekem is volt ilyen hogy nehezen de beadtam a derekam egy pasinak aki elkezdett örülni hirtelen mint majom a f.rkának, tiszta szánalmas volt, el is ment a kedvem a pasitol. Ami addig is nehezen alakult ki.
8/15 anonim válasza:
Ha legjobb barátjának tekint, és ezt hangoztatja is, akkor sajnos nem tekint szerintem potenciális pasinak! Hogy megcsókolt, az lehet amiatt is hogy éppen egy gyenge pillatában így döntött, mert éppen erre volt szüksége, és mivel megbízik benned, véletlenül elcsattant a csók. Én is jártam így, de letisztáztuk hogy semmi többet nem akarunk a masiktól! Véletlen volt.
9/15 anonim válasza:
Talán nem tudja, hogy te el tudnád képzelni vele, meg amúgy párja is van elvileg, szóval sok gondolat cikázhat a fejében. Nem stabil amúgy sem. Találkozzatok újra, beszéljetek róla szerintem. Lehet ebből még bármi.
10/15 anonim válasza:
Túl sok filmet néztél...
Hapijának nem is baj, hogy a csaja egy másik fiúnál alszik? Na ne kamuzz... 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!