Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek menjek?

Szerintetek menjek?

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy barátnőm akar menni az egyetemén meghírdetett gólya bálra és azt akarja, hogy menjek vele.(természetesen én külsősként mennék, mert én más egyetemre járok)

De nekem bevallom nem sok kedvem van hozzá és kicsit meg is vagyok fázva és ruhám sincsen hozzá.

De szegénnyel nincse ki menjen és nagyon szeretne menni még felajánlotta hogy vesz nekem ruhát is.

Szerintetek menjek vele még ha nincs is kedvem akkor is?

Mert kettő között vagyik mennék is meg nem is.

nov. 7. 14:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
menj
nov. 7. 14:41
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Ne menj
nov. 7. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
28%

En mar nem vagyok egyetemista, de mai napig orulok, hogy nem hagytam ki semmilyen rendezvenyt, ugyanis tenyleg ezek a legszebb idok.

En elmennek, hiszen tok jo buli, ha iszol elotte biztos megjon a kedved. Meg fel is ajanlja h vesz neked ruhat, ah, en nem hagynam cserben

nov. 7. 14:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincsen egyáltalán pénzem sem, nem akarok rá csimpaszkodni egész este (például hogy vegyen piát vagy ilyesmi) ez is a bajom..
nov. 7. 15:01
 5/13 anonim ***** válasza:
hol lesz a buli?
nov. 7. 15:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Budapesten
nov. 7. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Hatha ot ez nem zavarja h mindent o fog neked allni akkor teged se zavarjon
nov. 7. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

Menj, ne hagyd cserben, meg élvezd te is.

Amikor majd lesz pénzed törleszted neki a meghívást, ruhát, piát.

nov. 7. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
En a csaj helyébe eleve nem mennék ilyenekre. Csak botrányokat meg rosszakat proliskodást züllést lehet ilyenekrol olvasni.
nov. 7. 18:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem értem minek kell ennyire erőltetni minden hozzászólónak. Vannak introvertáltabb típusú emberek, akik nem érzik jól magukat az ilyenen. A kérdező is valószínűleg pont ilyen ember. Ha tényleg igazi a kapcsolatod, meg fogja érteni a barátnőd, hogy ezek nem a te rendezvényeid. Nincs az egyetemen más barátnője, akivel tudna menni?
nov. 8. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!