Mit csináljak,hogy ne legyek idegesítő?
Megfelelő embereket kell találnod
Én is érzem egy távolibb barátomnál, hogy idegesítem, egy másikkal viszont, akivel közel állunk egymáshoz, kölcsönösen "idegesítjük" egymást ugyanilyen dolgokkal (mit főztünk, vettünk stb), és élvezzük
Amúgy lehet kevésbé mennél az agyukra, ha vissza is kérdeznél egy-egy témával kapcsolatban, így nem csak passzív hallgatói lehetnének a beszélgetésnek
Én is ilyen vagyok, akiket szeretek, minden apróságot megosztok velük. A megoldás, olyan emberekkel kell körülvenned magadat, akiket tényleg érdekel, hogy mit csinálsz és ugyanúgy rajonganak ilyen dolgokért.
A bátyámmal 300 km-re lakunk egymástól, de mindent amit érdekesnek látunk lefotózunk, belinkelünk és órákig képesek vagyunk csevegni rajta és okfejteni. A férjemnek is mindent megmutatok, a számomra érdekes dolgokat kivesézem neki, ő pedig nagyon türelmes és érdeklődő hallgatóság. A barátok is vagy aktívan vagy hallgatóságilag vannak így, de érzem, hogy szeretnek és sokszor fordulnak hozzám, hogy rázzam fel őket, szeretik az az életet, ami van bennem. Persze néha én is túlzásba tudom vinni, de olyankor szólhatnak, nem sértődök meg és tiszteletben tartom, hogy szükségük van a nyugira.
Olyan emberekkel nem foglalkozok, aki nem fogad el. Nekem se tetszik mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!