Nagyon megbántott az illető, nem tudom, miért csinálta?
A tegnap napon egy elég érdekes szituációba kerültem.
Jelenleg 21 éves, egyetemista és kollégista lány vagyok.
Van egy fiú barátom (lényegében egy haver, annyira nem ismerem még), aki konkrétan megkérdezte, hogy segítek e neki orgazmust elérni.
Ez megijesztett, mindenfélét hadováltam és elrohantam.
Utána sokat gondolkoztam azon, hogy minek tart egyáltalán engem.
De nagyon csalódott vagyok most, nem tudom, hogy viseljem el ezt az időszakot.
Hát ezek után egyértelmű, hogy nem csak havernak, vagy legalább barátság extrákkalnak.
De miért ijesztett meg ez a kérdés?
És miért vagy csalódott, és milyen időszakot?
Kifejtenéd ezeket kérlek?
Szerintem ha az egyik félnek tetszik a másik, akkor nem azzal kezdi a dolgot, hogy "légyszi segíts nekem ....", hanem az első lépés az lenne, hogy legalább randira hívja. Mert így feltételezhető, hogy nem csak szórakozni akar veled, hanem komolyan gondolja, komolyak a szándékai és stb.
A jelen időszakra gondoltam, mármint nem tudom, hogyan viselkedjek, ha ott van esetleg ő is, ahol én.
Azért írtam, hogy barátság extrákkal. Lehet nem akar veled randizni, de pl ilyen dolgokban meg mégis benne lenne.
Szerintem tisztázd le vele mi volt ez az egész, ennél kínosabb már nem lehet, amit összehoztatok.
Ha meg mások a szándékaitok úgyis ott a válasz, hogy nem kell vele foglalkoznod, akkor se ha ott van ahol te.
Kedves 4es!
"Köszönöm" ezt a roppantul kedves választ.
Feltételezem, ha lány lennél és ilyen szituációba kerülnél, te sem repesnél az örömtől.
Ha nem tudsz normálisan hozzászolni a dolgokhoz, javaslom, hogy inkább játsz tovább a számítógépen, vagy menj órára, mert becsengettek.
Értem, hogy rosszul esett. De nem volt gonoszság a válaszban, csak annyit írtam, hogy ez is lehetséges, akkor is ha neked rosszul esik. És szerintem normálisan írtam, nem volt ebben semmi sértés. Ezért írtam, hogy vele kéne megbeszélned mi van.
Nagyon fiatal vagy még, hogy ilyeneken ennyire kiakadsz. És ha már a személyeskedésnél tartasz, nem lány vagyok valóban hanem nő, te meg ezzel a hozzáállással nagyon kislány. Meg ahogy kezelted is. Azt se hiszem el, hogy nem lehet megbeszélni vele, hogy ez most mi volt? Te kezeled az egészet kínosan, 21 éves egyetemista kollégistaként. Ha meg tetszik a srác és azért esett szarul az egész, hogy semmi randi, azt is neked kéne lekommunikálni, hogy akkor vigyél randizni.
Mondtak nekem ennél már cifrábbakat is, de röhögtem egyet rajtuk és nem agyaltam ennyire túl, meg el se rohantam.
Nyilvánvalóan (ezekre alapozva) nem randizni akar vagy komoly kapcsolatot, szimplán pillanatnyi kielégülést. Számomra ez elég alpári, bunkó dolognak tartom, ha valaki a semmiből egy ilyet bedob, de ő nyilván az esélytelenek nyugalmával bepróbálkozott, mert kanos volt, hátha igent mondasz egy kalandra.
Az illető nem a barátod - írtad is, hogy a haverod, nem ismered annyira -, tehát nem értem, miért vagy “csalódott” és megbántódott. Tök felesleges ezen kiakadnod, legalább még “időben” megmutatta, milyen fajta ember és mennyire tisztel, és ha neked ez a hozzáállás nem okés, hát ne barátkozz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!