Szerintetek jogos a barátom kiakadása?
Figyelt kérdés
Nos,a barátom (22L) tegnap elég rondán összeveszett velem,mondtunk elég csúnyákat egymásra.Egy koliban vagyunk,és egyszer csak a semmiből összebarátkoztunk.Rólam:alapvetően passzív,pesszimista embernek mondanám magam.A barátom pont az ellentétem.Fogalmam nincs hogyan barátkoztunk össze,és erre tegnap a semmiből szóvá tette,hogy miért vagyok folyton ilyen negatív ésatöbbi,meg hogy nem könnyű neki egy olyannal,mint én.Mondom neki,akkor francért kezdtél velem barátkozni,akkor is ilyen voltam már,és eddig se volt ezzel baj.Aztán erre ő azt mondja,hogy tudja,de remélte hogy neki állok változni.Erre meg már csak annyit mondtam,hogy nem kötelező velem barátkozni.Szerintetek ezzel nagyon megbánthattam,illetve mi verhette ki nála ennyire hirtelen a biztosítékot?tegnap 12:08
11/15 anonim válasza:
Megunta, hogy állandóan lehúzod a negativitásoddal, ennyi.
12/15 anonim válasza:
Tetszettél neki , és azt hitte, talált egy jó palit. Aztán rádöbbent, hogy egy francot talált ő jó palit, és most lapozott.
13/15 A kérdező kommentje:
12-es
Csaknem
tegnap 15:16
14/15 anonim válasza:
Szerintem a csaj nem érez semmit, csupán idegesítetted. Szerintem te vagy az, aki többet érez, és próbálsz az egészből valami szerelmi cívódást kreálni.
15/15 anonim válasza:
Akkor robban így ki valaki, amikor folyamatosan nyeli a másik sz*rságait, de aztán eljön egy pont nála, mikor már nem bírja. Nála most jött el és nem feltétlenül azért, mert akar tőled többet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!