Szerintetek jogos a barátom kiakadása?
Figyelt kérdés
Nos,a barátom (22L) tegnap elég rondán összeveszett velem,mondtunk elég csúnyákat egymásra.Egy koliban vagyunk,és egyszer csak a semmiből összebarátkoztunk.Rólam:alapvetően passzív,pesszimista embernek mondanám magam.A barátom pont az ellentétem.Fogalmam nincs hogyan barátkoztunk össze,és erre tegnap a semmiből szóvá tette,hogy miért vagyok folyton ilyen negatív ésatöbbi,meg hogy nem könnyű neki egy olyannal,mint én.Mondom neki,akkor francért kezdtél velem barátkozni,akkor is ilyen voltam már,és eddig se volt ezzel baj.Aztán erre ő azt mondja,hogy tudja,de remélte hogy neki állok változni.Erre meg már csak annyit mondtam,hogy nem kötelező velem barátkozni.Szerintetek ezzel nagyon megbánthattam,illetve mi verhette ki nála ennyire hirtelen a biztosítékot?tegnap 12:08
1/15 A kérdező kommentje:
Amúgy én 24F,ha fontos volna
tegnap 12:08
2/15 anonim válasza:
Igazad van abban, hogy nem kötelező veled barátkoznia, de ha csak azért barátkozott veled, hogy megváltoztasson, nem is volt sose a barátod.
3/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk erre nem gondoltam.De miért akarná ezt?
tegnap 12:32
4/15 anonim válasza:
“Aztán erre ő azt mondja,hogy tudja,de remélte hogy neki állok változni.”
Szó szerint leírtad, csak finomabban.
5/15 A kérdező kommentje:
De ha látja,hogy én úgyse tudok/akarok változni,akkor minek erőlteti a barátkozást?Furán működnek a lányok😮💨
tegnap 12:49
6/15 anonim válasza:
Hát ha erre tudnék válaszolni neked, de nőként se tudok.
Igen furán működnek. 😂
7/15 anonim válasza:
Egy igaz barátság, pláne szerelem ? hajlandóvá teszi az embert arra, hogy kicsit kilépjen a komfortzónájából, és azzal is foglalkozzon, ami a másiknak tetszik. Ha ez nincs, vagy féloldalas, akkor ez max egy cserélhető, laza haveri kapcsolat, semmi több.
8/15 A kérdező kommentje:
Főleg maga a vita módja volt fura,mert nem csak barátilag megjegyezte a dolgot,hanem látszott rajta hogy feszült,aztán egyszer csak kirobbant belőle,konkrétan mint egy párkapcsolati veszekedés.Vagy valami más baja lehet?Mert nem válaszol azóta se.Ha legalább mondaná mi van vele,talán meg tudnám vigasztalni,mert még magamnak is fura bevallani,de valahol(nagyon nagyon mélyen) ő is fontos nekem.
tegnap 13:01
9/15 anonim válasza:
Kedves 7-es, a szerelemben úgy gondolom igazad van, hogy ki kell lépni a komfortzónából. De egy igazi barátságnak pont az a lényege, hogy nem akarom megváltoztatni a másikat, hanem elfogadom olyannak, amilyen. Én nem tudom elképzelni azt, hogy egy barátságban megakarjam változtatni a másikat, vagy ő engem, mert nem tetszik neki bennem valami. Az ilyen az nem barátság.
Kérdező talán hamarosan válaszol, és letudjátok tisztázni a helyzetet. Adj neki egy kis időt.
10/15 A kérdező kommentje:
9-es
Félek,ő többet érez talán
tegnap 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!