Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha nincs meg...

Mit tegyek ha nincs meg suliba a tarsasagom?

Figyelt kérdés
Szoval most mentem gimibe es az van hogy en mindenkivel joba vagyok beszelek par szot de nincsenek ugymond barataim nincs meg a sajat tarsasagom akikkel jobban ellehetnek nemtudom ez miert van. Probaltam mas osztalyokbol baratkozni lanyokkal ami egy ideig jol is ment de utana hatbaszurtak ami amugy nagyon rosszul esett es most nagyon egyedul erzem magam :(
okt. 28. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek jó a középsuli. Majd lesz máshol, vagy ott is lehet később. Járhatsz sportolni vagy ilyesmi, ha nagyon hiányzik a társaság, hátha bejön.
okt. 28. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia en is hasonlo helyzetbe vagyok ha gondolod es van kedved beszelhetunk errol privatban
okt. 28. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Velem ugyan ez volt általánosban. Hiába próbálkozol, ha nem a te társaságod, akkor nem tudsz mit tenni. Eleinte nekem is rosszul esett, szorongtam, de aztán beletörődtem, és akkor már nem is akartam barátokat. Most itt gimibe azért van néhány barátom, de igazából egyedül is meglennék. Sokszor csak idegesítenek.

okt. 28. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Sulin kívül klikkesedj.
okt. 29. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!