Hány évesen lett hosszú ideig tartó baráti társaságotok?
Óvodás koromban lett egy barátnőm, mai napig barátok vagyunk (24 vagyok)
Egyetem alatt megismertem pár embert, de még nem tudom hogy így hogy vége a sulinak mennyire fog kitartani a dolog.
köszi a válaszokat!
de nem az lenne a kérdésem, hogy 1-1 barátotokat mióta ismeritek, hanem baráti társaságokról beszélek, amiben többen vannak mondjuk mint 4 fő, együtt járnak kocsmázni, progizni, nyaralni stb stb
Legjobb lánybarátommal 15 évesen elkezdtünk barátkozni, akkor történt valami az életében, másfél év múlva felbukkant, azóta - egy vitás helyzettől eltekintve - 19 évtől barátok vagyunk. :-) Ő az első így, aki ilyen szoros lett. Nagyon sok közös dolgot és egyebet is átéltünk, sok helyzetben ott voltunk egymásnak. Az említett vitás helyzetben egy félreértés és egy személy szétszedett minket 1 évre, de sikerült megjavítanunk. Úgyhogy mi még ezt is átéltük. Meg igazából lett volna egy közös barát és vele társaság, de ők ketten nagyon összeugrottak.
Társaság igazából csak haveri bulitársaság 13 évtől, ez nem komoly.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!