Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hány évesen lett hosszú ideig...

Hány évesen lett hosszú ideig tartó baráti társaságotok?

Figyelt kérdés
Hogyan találtatok rá, kerültetek bele?

szept. 13. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
7 évesen az általános iskolában ami egészen az érettségiig kitartott. Aztán 19 évesen az egyetemen ami kb 10 évig élt. 25 évesen az első munkahelyemen megismertem az egyik legjobb haveromat akivel immáron 23 éve haverok vagyunk.
szept. 13. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Óvodás koromban lett egy barátnőm, mai napig barátok vagyunk (24 vagyok)

Egyetem alatt megismertem pár embert, de még nem tudom hogy így hogy vége a sulinak mennyire fog kitartani a dolog.

szept. 13. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Gimiben megismertem egy srácot, vele jó viszonyban voltunk, de egyetem után lett egy párkapcsolata és teljesen hanyagolt utána. Van egy másik haverom, akivel egyetem elején barátkoztam össze, de 7 év után végül ő is hazaköltözött vidékre. Akikkel most járok egy társaságba csaj nagyjából 2-3 éve ismerem.
szept. 13. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

de nem az lenne a kérdésem, hogy 1-1 barátotokat mióta ismeritek, hanem baráti társaságokról beszélek, amiben többen vannak mondjuk mint 4 fő, együtt járnak kocsmázni, progizni, nyaralni stb stb

szept. 13. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Ja, olyan nincs, sosem szerettem 1-2 embernél többel barátkozni. Ha nagyon akarnék össze tudnék tenni egy 4-6 fős társaságot de nincs rá igényem.
szept. 13. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Legjobb lánybarátommal 15 évesen elkezdtünk barátkozni, akkor történt valami az életében, másfél év múlva felbukkant, azóta - egy vitás helyzettől eltekintve - 19 évtől barátok vagyunk. :-) Ő az első így, aki ilyen szoros lett. Nagyon sok közös dolgot és egyebet is átéltünk, sok helyzetben ott voltunk egymásnak. Az említett vitás helyzetben egy félreértés és egy személy szétszedett minket 1 évre, de sikerült megjavítanunk. Úgyhogy mi még ezt is átéltük. Meg igazából lett volna egy közös barát és vele társaság, de ők ketten nagyon összeugrottak.

Társaság igazából csak haveri bulitársaság 13 évtől, ez nem komoly.

szept. 13. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Az igazi barátaim 6 éves koromtol vannak csak.
szept. 13. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!