Mit tegyek legjobb barátomért?
Van egy barátom akivel gimiben ismerkedtünk meg és hamar olyan jóba lettünk mint ha testvérek lennénk, mindent együtt csináltunk. Az utóbbi pár hónapba nagyon lekezelő és én mindent megteszek ért tát hogy kb annyira hogy mar mar az a hobbim h neki segítek. De mg így is amikor a leginkabb szükségem lenne arra hogy beszeljek mondja hogy ne zavarjam annyira mert nem ér rá. Nemrég szakítottam a barátnőmmel szóval jól esne ha Legalább ezaz egy ember kicsit értékesnek tartana mert en tényleg mindig önzetlenül időt nem sajnálva ott vagyok neki csak nem tudom miért nem érdemlek ennyit.
18/f
Lehet hogy neki te csak egy barát vagy. Annak sem pont a leg megbecsültebb.
Amúgy le a kalappal előtted. És sorry a barátnődért. Nem szoktam ilyet felajánlani férfiaknak de ha beszélgetni akarsz, akkor most itt egy lehetőség.
Igen, én is úgy gondolom, ahogy a 2-es. Egyoldalúnak, de minimum kiegyensúlyozatlannak tűnik nekem ez a baráti kapcsolat.
VAGY
Írtad, hogy: "Az utóbbi pár hónapba nagyon lekezelő" - itt lehet, hogy történt vele valami rossz, vagy traumatizáló dolog, ami miatt magába fordult. Amikor depressziós lettem, én is elfordultam mindenkitől. Ha másokkal szemben is zárkózott lett, akkor állhat ilyesmi a háttérben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!