Nem tudom elengedni?
Szerintem mondd el neki, hogy bocsánatot kért, oké, de neked nagyon rosszul esett, épp tőle. Ha meg nem volt igaza, akkor főleg! Ne tartsd magadban mert akkor felemészt és ezen fogsz kattogni.
Emiatt nem fog veszekedni veled. Ha mégis, akkor el kellene gondolkozni, hogy barát e az ilyen...
Hát akk nem a barátod
A továbbiakban légy résen nem kell benne megbízni. Az ilyenek nem kis redflagok.
Nem írtál konkrétumot,így nehéz...
Jogos kritika arról amivel szembe kellene nézned és azért fáj vagy egy kukacoskodó,lehúzó beszólogatás?
Volt egy történet amit meséltem, és csak a feléig jutottam el amikor beszólt. Aztán mikor mondtam hogy rohadtul nem úgy volt akkor aj bocs.
Szóval mintha azt mondanád az egyik bartnődenk hogy mit tudom én, egy hajléktalan kért a kenyérből, re nem adtál neki erre ő közbeszól, hogy de gy irigy vagy, pedig azért nem adtál mert már a kutya megrágta. Most ez egy elég hülye példa, de szerintem a lényeg átment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!