Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szàmotokra mennyire fàrasztó...

Szàmotokra mennyire fàrasztó ha mindig ti kezdeményeztek talàlkozót?

Figyelt kérdés
Visszanéztem az üzeneteket,mivel úgy tűnt mindig én kezdeményezek talàlkozót mostanâban egy személlyel és az elmúlt 5-6 talàlkozótén kezdeményeztem plusz a programokat,utat is.Ő benne van ilyenkor de nem hív talàlkozni.Írni ír.Két hete én hívtam,múlt héten írtam neki.Ezen a héten ő írt se egy szóval se mondta hogy majd talàlkozhatunk.Ezúttal kivàrom mikor kérdezi meg ő.
okt. 15. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez helyzet és egyénfüggő. Ha azt érzem, hogy nyögvenyelősen jön, akkor fárasztó. Ha azt látom, hogy attól függetlenül elfogadja a akkor nem akadnék fent ezen, csak szervezném a programot.
okt. 15. 19:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanam hogy nem jon szivesen mert nem utasitja el meg nem is ugy latom hogy teher lenne neki de jo lenne ha o is kerdezne.
okt. 15. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha alapvetően nem visszautasító és rendben vannak neki a programok akkor én nem szarnám el az egészet felesleges játszmázással.
okt. 15. 19:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem jatszmazok de o is elhivhatna valahova
okt. 15. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha eljön velem és imádom, feltölt a találkozó, akkor tökmindegy, hogy ki kezdeményez.
okt. 15. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ott vagytok a találkozón nem passzív, semmi negatívat nem látsz, érzel rajta? Azért kérdezem, mert lehet, hogy úgy van vele, hogy eddig mindig te hívtad, és neki ez onnantól evidensé vált, hogy utána is te leszel majd az, aki kezdeményez.

(én jártam már úgy, hogy egyik legjobb barátnőm felé mindig én nyitottam, aztán jött egy időszak, amikor nem tudtam volna fix időpontot javasolni, így inkább nem írtam. Aztán szüleink összefutottak, és az anyukája kérdezte, hogy minden rendben-e, mert nem hívtam el a barátnőmet sehova sem egy ideje, és maga, a lány is, illetve a szülei is meglepődtek rajta. De ő még így sem írt addig.)

okt. 17. 10:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmi negativat,okesak a talalkozok.Sot decemberbe elutazunk egy hetvegere
okt. 17. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!