Agodó apuka vagyok a 17éves fiaamnak nem megy a barátkozás akik voltak barátai azok se beszélnek vele látom hogy szeretne néha bulizni de nincs kivel. Fél kezdeményezni de ha mégis át néznek rajta félös halk srác mit tegyek. Mit tanácsoljak neki?
Figyelt kérdés
szept. 2. 13:01
1/5 anonim válasza:
A fogalmazásod alapján azt tanácsolom, hogy nyugodtan írj ide a saját nevedben, nem kell az apád álcája mögé bújnod.
2/5 anonim válasza:
Szerintem te nem az apuka vagy és nem 17 éves, inkább egy 11 éves kisfiú lehetsz, vagy rosszabb.
3/5 anonim válasza:
Mi történt a korábbi barátaival?
Ha voltak barátai, akkor mégiscsak tud barátkozni.
4/5 anonim válasza:
Ilyen idős korban általában egy közösségben van a gyerek. Úgy hívják iskola. Itt reggel 8 és délután kettő között hasonló korú fiatalokkal van együtt. A többségével már 3 éve egy osztályba jár. Itt sincs senki?
5/5 Awatpr0 válasza:
Apám ez ügyben bezzeg nem kert masoktol segitseget, el is kúródott emiatt az életem😭😂😂😂
Sok sikert a fiadnak azért!
Attól hog ilyen fiatalon nincsenek barátai még nem a világvége. Legyen olyan sport az életében amit szeret. Ha ez megvan, automatikusan jönnek a barátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!