Hogyan becéz benneteket a párotok és kedvelitek-e azt? Nem úgy értve, hogy a nevetek becézése, hanem egyéb. Pl cicám, nyuszi, bunny, cukorfalat, stb.
Én utálom az ilyen becézéseket. Régen mindig Cukikának hívott mert olyan cuki vagyok szerinte, meg voltam már cukorfalat, meg édesem, meg szívem, ezektől is a falnak tudok menni. Akkor még borzasztóan friss volt a kapcsolatunk, elmondtam neki szépen hogy ezeket ne, mert nem szeretem. Néha utána még kiesett a száján, akkor is szóltam neki szépen, aztán leszokott erről és tudomásul vette. Én sem becézgetem ilyesmivel, én alapból nem szeretem ezt, nem tudom miért, de nekem van nevem, van 3 becenevem is ahogyan szólíthatnak és el is fogadom azt, és a páromtól is elvárom hogy úgy szólítson, és ennyi.
Az hogy más párok hogyan becézgetik egymást az különösen nem izgat, bár néha zavarja a fülemet, de megtanultam ezt elengedni, mert ez az Ő dolguk.
Kicsim
Én tubicámnak szoktam hívni. Alapból tubi = galamb, de a tubifex is tubinak van becézve...így ha összeveszünk, akkor is őszintén hívhatom tubicámnak 😂
*en kedvelem.
Mikor felhiv beleszólok a teliba hogy drágám?
Erre ő a mély búgó hangján:" Szívem?"
Es kezdodik a beszélgetés.
Plusz veszekedés kozben is képes szivemezni. Azt mondjuk nemtom hogy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!