Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan becéz benneteket a...

Hogyan becéz benneteket a párotok és kedvelitek-e azt? Nem úgy értve, hogy a nevetek becézése, hanem egyéb. Pl cicám, nyuszi, bunny, cukorfalat, stb.

Figyelt kérdés

okt. 14. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Engem kisfőnöknek, mert pici vagyok és minden reggel (nem csak reggel, elég sokszor) elmondom a napi teendőket. 😅 Néha szeretem, hogy így hív, de máskor fel is tud vele idegesíteni.
okt. 14. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

Én utálom az ilyen becézéseket. Régen mindig Cukikának hívott mert olyan cuki vagyok szerinte, meg voltam már cukorfalat, meg édesem, meg szívem, ezektől is a falnak tudok menni. Akkor még borzasztóan friss volt a kapcsolatunk, elmondtam neki szépen hogy ezeket ne, mert nem szeretem. Néha utána még kiesett a száján, akkor is szóltam neki szépen, aztán leszokott erről és tudomásul vette. Én sem becézgetem ilyesmivel, én alapból nem szeretem ezt, nem tudom miért, de nekem van nevem, van 3 becenevem is ahogyan szólíthatnak és el is fogadom azt, és a páromtól is elvárom hogy úgy szólítson, és ennyi.

Az hogy más párok hogyan becézgetik egymást az különösen nem izgat, bár néha zavarja a fülemet, de megtanultam ezt elengedni, mert ez az Ő dolguk.

okt. 14. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
2-es, besavanyodott egy hárpia lehetsz :D Biztos öröm melletted az élet :D
okt. 14. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Kicsim

Én tubicámnak szoktam hívni. Alapból tubi = galamb, de a tubifex is tubinak van becézve...így ha összeveszünk, akkor is őszintén hívhatom tubicámnak 😂

okt. 14. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a tipikus drágám szivem szerelmem mennek. A nyuszikázás cicukázás stb, nekem is lealacsonyító lenne de a páromnak is lealacsonyítók ezek a szavak. Már nem tinik vagyunk hogy passzolna meg jól hangzana. Hanem felnőtt ffi és nő.
okt. 14. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:

*en kedvelem.

Mikor felhiv beleszólok a teliba hogy drágám?

Erre ő a mély búgó hangján:" Szívem?"

Es kezdodik a beszélgetés.

Plusz veszekedés kozben is képes szivemezni. Azt mondjuk nemtom hogy csinálja.

okt. 14. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Sehogy, én sem őt
okt. 14. 23:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
okt. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!