Hogyan reagáltok arra ha valaki nem válaszol, vagy szimplán leláttamoz?
Miért kell napi szinten a gyakorin számolgatni hogy ki milyen kérdést ír ki és milyen témában hányat írnak? Ja, akkor nemcsak a Shakira miatt nem válaszol az ürge hanem statisztikázik a gyakorin, elfoglalt ember.
Ez meg mi hogy "valami netes bejelölgetett "barátok" "? Szerepelt a kérdésben ilyen, vagy csak a tegnapi kérdés alapján nyomoztad le?
Jól kikerülni? Mire gondolsz?
Ha pl. munkahely és információra van szükséged, vagy el kell végeznie valamit, hogy te is haladj, akkor helyzettől függően pár óra/nap/hét múlva emlékeztető küldése főnök cc-ben. Ha baráti/ismerősi online csevegésre gondolsz, akkor semmi, ignorálod az illetőt innentől te is és kész.
Amikor ír neked netán, te is csak nézd meg és szarj a fejire.
Én egyik haverommal ezt csináltam miután ő nem kifejezetten érdeklődött felölem, csak én ö fele. Aztán amikor irkált magáról (engem nem kérdezett), megnéztem hogy lássa megnéztem de semmit nem írtam neki. Csak mindig megnéztem. 1 hétbe tellett mire csoda történt. Lehet felfogta miért nem érdeklődtem, mert elkezdett kérdezgetni meg normális kommunikációt folytatott ami tőle meglepő volt. Mert tesztből visszaírtam, de én nem kérdeztem semmit róla. Vártam, hogy mi lesz... de nem füzök nagy reményt hozzá, mert ismerem annyira hogy mire számíthatok.
Javaslom neked is, hogy ne várj sokat, akkor nem csalódhatsz. Amióta én feleszméltem, nem idegesít fel ha nem ír. Ha nem kérdez engem, én se. Nem ír, én se. Most annyira leszünk kapcsolatban amennyire ő töri magát. Ha nem, akkor nem.
Megcsinalom en is ugyanezt vele ha o ir,meg ket eset utan en ugyan nem irok neki magamtol.
Meg ezt csinalom mostmar talalkakkal is.Ha hivom talalkozni es irja jelentkezik es nem jelentkezik,ezt eljatssza tobbszor is ha legkozelebb o jelentkezik en is azt irom majd jelentkezek es varhatja.Ez jo modszer kirostalni az embereket.Aki igy csinalja 2-3 alkalommal az olyan akivel nem kell foglalkozni.Aki akar valaszolni tud vissza valaszolni,aki akar talalkozni megtudja oldani a talalkat errol ez a velemenyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!