Hogy ne érezzem magam rosszul, amikor nem szocializálódok?
Itt a bulikra járást értem. Külföldi egyetemistaként nem sokat járok ki bulizni, csak így néha-néha. Míg a barátaim majdnem minden nap de minden héten 2-3 alkalommal legalább. Egyszerűen rosszul esik költeni alkoholra vagy buszjegyekre bevétel nélkül (tartalékokon élek ami nemsoká ki is fogy...) és nincs sok kedvem holnap zombiként működni napközben, csak mert megint hajnali 2-ig buliztam. Meg majndem mindig valami dráma történik ami miatt valaki megsértődik, ami elrontja nekem a hangulatot. Vagy ha megyek is, mivel nem beszélem túl az embereket, csak ignorálásba kerülök egy idő után.
De közben meg rosszul érzem magam, hogy a legszebb éveimet pazarlom otthon a gép előtt ahelyett hogy kimennék karaokézni pl. most. És a hülye kifogásokat gyártom, hogy 5 fok van kint és 25p a busz innen a bulihelyre, meg fáradt vagyok, stb-stb. Meg úgy érzem, hogy egy idő után nem is fogom érdekelni a barátokat egyáltalán, nem hívnak majd, stb. Rossz ez az egész... Hogyan érezzem magam ilyenkor kicsit jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!