Miért érzem azt, hogy kedvesnek kell lennem?
“De, azt jelenti. Hiába magyarázod”
Szó nincs erről. Csak szeretek akkor beszélni/chatelni az emberekkel, mikor oda tudok figyelni rájuk. S ha éppen dolgozok, rám írtak 3-an, mellette sok minden van, akkor inkább megcsengetem az illetőt akár pár nap múlva, minthogy semmitmondó, sablon válaszokat írjak egy felszínes beszélgetésben. Biztos van, aki kapásból ráhangolódik a másikra, akivel mondjuk 2 hónapja nem kommunikált, nekem ez nem megy. Más az, ha valami konkrét kérés/kérdésről van szó, vagy valami sürgős. De komolyabb beszélgetést nem lehet sürgetni, hogy márpedig most, azonnal hallgass meg, ha egyik vagy másik fél nincs ott valójában a kommunikációban.
Csakhogy ezt nem írod meg nekik.
"Szia, most el vagyok foglalva, előreláthatólag ekkor és ekkor tudunk beszélni." Ez mennyi? 15 másodperc?
Ez lenne az etikus. Nem napokra ignorálni.
Nem fontos a másik még ennyire sem neked. Én rohadt ideges tudok lenni a kifogásoktól. Ez pedig az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!