Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzem azt, hogy kedvesne...

ASegélyember kérdése:

Miért érzem azt, hogy kedvesnek kell lennem?

Figyelt kérdés
Van egy helyzet, amiben kedves próbálok lenni, segíteni, és úgy érzem, hogy ezt is kell tennem. Viszont félek írni a másik félnek, mert sokszor csak napok múlva válaszol. Folyton ostorozom magam, időről időre eszembe jut, és egyszerűen azt látom, hogy nem is érdeklődik. Napok múlva válaszol sokszor, fent van de semmi válasz. Ennek ellenére még mindig segíteni akarok, mert kiderült, hogy a családhoz tartozik/tartozott, de ő ezt még nem tudja rólam….azonban azt látom, hogy ezt már el se kéne mondanom, mert úgysem változtatna semmin.

okt. 2. 20:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem segíthetek e. Leszűrtem hogy nem. Ennyi történt, jó hogy nem már te jobban tudod😀
okt. 3. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:

“De, azt jelenti. Hiába magyarázod”

Szó nincs erről. Csak szeretek akkor beszélni/chatelni az emberekkel, mikor oda tudok figyelni rájuk. S ha éppen dolgozok, rám írtak 3-an, mellette sok minden van, akkor inkább megcsengetem az illetőt akár pár nap múlva, minthogy semmitmondó, sablon válaszokat írjak egy felszínes beszélgetésben. Biztos van, aki kapásból ráhangolódik a másikra, akivel mondjuk 2 hónapja nem kommunikált, nekem ez nem megy. Más az, ha valami konkrét kérés/kérdésről van szó, vagy valami sürgős. De komolyabb beszélgetést nem lehet sürgetni, hogy márpedig most, azonnal hallgass meg, ha egyik vagy másik fél nincs ott valójában a kommunikációban.

okt. 4. 00:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Csakhogy ezt nem írod meg nekik.

"Szia, most el vagyok foglalva, előreláthatólag ekkor és ekkor tudunk beszélni." Ez mennyi? 15 másodperc?

Ez lenne az etikus. Nem napokra ignorálni.

Nem fontos a másik még ennyire sem neked. Én rohadt ideges tudok lenni a kifogásoktól. Ez pedig az.

okt. 4. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!