Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfi nő barátságból lehet...

Férfi nő barátságból lehet testvéri szeretet?

Figyelt kérdés
Egy nő barátom (én FFI, nekem van párom!!!) ma elmondta hogy mivel nagyon szeret velem lenni, már annyira szeret mintha a testvére lennék. Nem tudtam hirtelen semmit reagálni. Mit kellett volna? Én annyira azért nem kötődöm hozzá! Viszont amit nem értek, hogy szinte mindig engem kér meg ha valami olyan elitéznivalója van ami inkább férfi dolog (gumishoz vinni a kocsiját, vagy festékvásárlás). Kérdeztem, miért nem a pasiddal mész? Azt válaszolta hogy legalább addig is együtt vagyunk. Attól félek hogy tuti nem mondta el neki hogy engem kért meg! Sőt biztos. Lehúzni nem hagyom magam, sem pénzben, sem időben, de hogy lehet valaki ennyire ragaszkodó? Szereti a párját, mindig mondja, tehá nem akar többet tuti! Mi lehet ez a ragaszkodás?
szept. 30. 22:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10

Rákérdezni nem fogok, mert tudom hogy zavarba jönne, azt meg nem szeretném. Egy kis távolságot azért megtartok köztünk, mert nem akarom hogy hülyének nézze a barátját miattam. Ma kibújt a szög a zsákból, rámírt a csaj, hogy nagyon jól érzi magát velem, lelki társa vagyok úgy érzi, bárcsak minden nap együtt lehetnénk... Na tessék!

okt. 2. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez egyértelmű. Igen, jobb lesz a távolságtartás egy kicsit. Majd alább hagy neki a lelkesedés idővel.
okt. 3. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!