Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
Nos...
Hol is kezdjem....
Szeptemberben egy új lány jött az osztályba, hívjuk mondjuk Annának. Akkor már ismerte a legjobb barátomat mert már nyár végén leveleztek.
Tényleg nagyon kedves lány volt, nagyon szerettem... De csak mint barátot. Már egy-két nap után nagyon nyitott volt, ökölpacsival köszöntünk egymásnak és jókat nevetgéltünk...
Telt - múlt az idő és úgy október közepén már azt vettem észre hogy már mindennapos hogy köszönésképpen megöleltük egymást... De nem ezzel volt a baj, hanem hogy valamit elkezdtem érezni iránta de akkor még nem annyira foglalkoztam az érzéssel.
Anna elég sokszor megsimogatta a vállamat meg indokolatlanul hozzámért és hasonlók
Ezt utána én is elkezdtem vele csinálni és úgy tünt annyira nem zavarja..
A haverom elhívott szilveszteri buliba magukhoz és nyilván meghívta az Annát is.
Amikor egy kicsit leült a buli úgy ültünk a kanapén hogy a lábát rárakta az enyémre és 20 - 25 percig így voltunk
Egyszer csak véletlenszerűen elkapta a kezemet és elkezdett velem táncolni, másodazorra én kértem fel és nyílván semmi kifogása nem volt.
A találkozó végén már puszival köszöntünk el egymástól és itt történt valami..
Az eggyik legjobb barátom iránt elkezdtem érezni valamit
Azóta eltelt több nap és nem bírom kiverni őt a fejemből
Annával azóta nem találkoztam de hétfőn fogok suli miatt..
Csak úgy cikáznak a gondolataim és egyszer azt gondolom hogy biztos ő is ezt érzi, 5 perc múlva már semmi esélyt nem lárok arra higy több lennék neki mint barát
Félek elmondani mert akkor barátként is elveszthetem
Szerimtetek van rá esély hogy ő is érez valamit?
Vagy mit kéne tennem?
Van más is hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!