Férfi nő barátságból lehet testvéri szeretet?
testvéri szeretet csak testvérek között van, ellenkező nemű emberek között nem szoval ez egy nagyon rossz duma, bukik rád csak ezzel palástolja
első adando alkalommal rád mászna ha lenne rá alkalma kb, bnőd mit szol ehhez?
túlságosan is átlátszó az egész, plane h te nem kötödsz hozzá úgy
Azt gondolja, hogy majd titokba fogjátok nyomni!
En hittem a férfi nő barátságba 42 éves koromig, de kiderült, hogy a csimpánzok világában nincs barátság.
3-as, van egy neked való kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__vadallatok__12817951..
Szerintem tetszel is neki, mint férfi. De jobb megmagyarázni azzal hogy azért szeret nagyon, mert testvérként tekint rád, mint felvállalni lehet saját maga előtt is.... Így legálisan találkozhat veled, akkor is ha amúgy nem próbálkozik be, deeee beszélgethet veled, nézegethet, hozzád érhet. Lehet valami fellángolást érez feléd. Aztán majd elmúlik és megint meg lesz a 3 lépés távolság ha úgy tetszik.
Én is kedveltem olyat aki férfi, bár ő inkább nekem mint a fiam kategória volt... :D Nem helyeztem volna előtérbe segítség szempontjából sem meg amúgy sem. Úgy találkoztunk amúgy is, hogy a férjem is jelen volt. Nem volt privát találka. Ebből feltételezem a fentiekben leírtakat.
Szerintem mondd el neki, hogy te is kedveled mint barát, de úgy gondolod a helyzetet tekintve félreérthető. Vannak dolgok amiket inkább a párját kérje meg, mert nem szeretnéd hogy problémák legyenek se az ő kapcsolatában, sem a tiédben. S ezzel a túl szoros viszonnyal bizony meglehet, félreérti mindenki majd, amit te nem szeretnél és feltételezed, hogy ő sem akar senkit megbántani. Ha szeret téged bármilyen formában, megérti ezt. Nyilván nem fog örülni, de majd elfogadja.
7
Nem tudom hogy tetszem e neki, szerintem nem,mert mikor megismerkedtünk, ő mondta hogy csak barátként kedvel, szeret belém lenni, semmi több, nehogy félreértsem. Igaz pár év eltelt azóta.
Próbáltam rávezetni hogy csak ott van a párja, ne engem keressen hasonló ügyek esetén, mert biztos rosszul esik neki. Persze ha elmondta otthon a srácnak. De szerintem nem. Ez pedig aggaszt.
Mert a nők olyanok, mint az Ormányviki. Tehát ne azt nézd, amit mondanak, hanem amit tesznek.
Kedves Kérdező!
Van az úgy, hogy később viszont megtetszik valaki aki addig nem. Akkor is ha barát. Ha nem mondja el otthon, az számomra elég intő, hogy nem csak barátként tekint rád. De ez az én véleményem. Vagy falhoz állítod és rákérdezel szemtől szemben, ha nem érzed túl kínosnak. Akkor lehet visszavesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!