Ha egy fiúbarátomnál alszok több napot baj hogy nem főzök semmi kaját csak rendelünk mivel nem tudok még főzni?
Figyelt kérdés
szept. 24. 13:17
2/31 anonim válasza:
Minek kene foznod? Nem otthon vagy.
3/31 anonim válasza:
Nem baj, de sokat elmond rólad, meg a neveltetésedről. Anyád nem tanított meg főzni?
4/31 anonim válasza:
Nem baj, de ha majd feleség akarsz lenni, akkor tudnod kell főzni
5/31 anonim válasza:
4-es
A férj is tudjon főzni, ne csak a feleség. :)
6/31 anonim válasza:
#4 pontosabban, ha felnőtt akarsz lenni, akkor tudni kell főzni.
7/31 anonim válasza:
Na igen, nem gond az, ha egy férfi el tudja látni magát.
Elég kiábrándító, mikor megtudom, hogy egy férfi arra vár, hogy hazajöjjön a munkából a felesége, mert ki kell teregetni a mosott ruhákat, és éhes is, enne meleg ételt. Az ilyen inkább még fiúcska, mintsem férfi.
8/31 Katona Dius válasza:
Nem gáz, de szép lassan elkezdhetitek megtanulni együtt. Én nagyon fiatalon kezdtem el tanulni, mert érdekelt, utána megtanítottam öcséimet is. Mind3an simán megfőzünk bármit.
9/31 anonim válasza:
Nem baj, ha mindkettőtöknek megfelel.
10/31 anonim válasza:
A fiúbarátod sem tud főzni? Pont ugyanannyira ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!