Ha megszakította a kapcsolatot miért jelöl be ismerősnek?
Nálam pont fordítva volt néhány "ismerős": letöröl a ismerősök közül, aztán az utcán meg odajön köszönni meg jópofizni. Aztán csodálkozik, hogy nem is igazán akarom megismerni.
A másik: töröl, mert valami olyat osztottam meg, ami neki nem tetszik (vagyis inkább nem ért hozzá), aztán pár hónap múlva újra bejelöl, amikor kell neki valami.
A fentiek miatt amint azt látom, hogy valaki törölt, abban a pillanatban tiltom, hogy még véletlenül se tudjon újra bejelölni.
#3:
Azt a jelölést vissza lehet ám vonni. mondjuk el nem tudom képzelni, hogy a fenébe lehet valakit "félre jelölni". 😏
A fene tudja. Nem értem én már némelyik embert, mert semmi logika abban amit csinálnak. Lehet ő azt a dolgot amiért megszakította a kapcsolatot, lezártnak érzi magában... Aztán bepróbálkozik. Vagy nincs más akit kereshetne és megpróbál veled megint kapcsolatba kerülni. Vagy mert gyűjti az ismerősöket. Ezeknél nem lehet tudni.
Az én vicces exem pl. így törölt engem ki, sosem felejtem el ezt a magyarázatot. :D
"Elvégeztem néhány beállítást."
Már 2 éve külön voltunk és nekem váratlanul elkezdett kedveskedni, nem is értettem miért akkor már, ha a kapcsolat alatt soha kb... S én nem beszéltem neki arról, hogy én ismerkedek éppen valakivel. Aztán egyszer csak azzal szembesült a neten, hogy kapcsolatban vagyok. Aztán láttam, hogy jééé kitörölt. Rákérdeztem és ezt a magyarázatot adta. Ahhoz nem volt elég bátor, hogy azt mondja: kitöröltelek, mert... nem akarom látni mit csinálsz/ cseszd meg magad stb.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!