Minden szempontból Afganisztán a veszélyesebb, nem is értem, hogy lehet ez kérdés. Nyilván Angliában is vannak huligánok, akárcsak minden létező országban, de közel sem ez az általános szint.
Istenem, Afganisztánban nemrég vezették be, hogy nemcsak, hogy nem mehetnek kvázi sehova a nők férfi felügyelet nélkül, de nyilvánosan még csak nem is szólalhatnak meg. Ezek után még inkább röhejes ez a kérdésed.
1
Én most kizárólag a gyerekekről kérdeztem, hogy melyik országban vadabbak. A többi szempont most nem érdekel.
Angliában ugye bandákba szervezetten késekkel, macsétákkal járnak a gyerekek.
"Angliában ugye bandákba szervezetten késekkel, macsétákkal járnak a gyerekek."
Ózdon is.
A válaszom ugyanaz marad, hiszen amíg az angol gyerekek többsége teljesen normális életet él, addig Afganisztánban már ebben az elnyomó és gyűlölködő szemléletben nevelik őket.
3
Igen de azok a gyerekek romákok.
4
Te éltél már Angliában?
Az iskolai bullying az egész Nyugati világban ott a legdurvább.
Meg itthon az elit gimikbek:
Igen, éltem, elsősorban Somerset-ben. Korábban éltem Olaszországban (Firenze, Róma) és Skóciában (Edinburgh, St. Andrews), illetve huszonhárom éves koromig Budapesten éltem és korántsem éreztem úgy, hogy Anglia bármivel veszélyesebb lenne az előbbieknél. (Nyilván rengeteget számít, hogy az adott illető milyen környéken mozog és kikkel van kapcsolatban.)
Nem ismerem a statisztikákat, de ugyanúgy, ahogy Magyarországon a cigányság rombolja a dolgokat, ott ugyanolyan rossz hatással vannak az ilyesfajta statisztikákra a különböző bevándorlók.
8
Ezek a gyerekek nem bevándorlók. Többségük fehér angol.
A többség biztosan nem az, de egy második, harmadik generációs bevándorlón sokszor már jóval kevésbé látszik, hogy honnan származik. Olaszországban vannak kifejezetten fehér cigányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!