Ne csináld sehogyan. Szétcseszi a hormonháztartást, és gondolhatod, hogy ez egy felnőttnél sem épp jó, nem hogy egy gyerek esetében...
jún. 23. 21:13
2/9 anonim válasza:
Mindenkének veszélyes, nemhogy gyereknek.
jún. 23. 21:20
3/9 anonim válasza:
Orvosi felügyelet mellett mehet. A azüleid tudta nélkül nem fog menni.
jún. 23. 23:36
4/9 anonim válasza:
Orvosi felügyelet kell, de az nem igaz, hogy gyerekeknél ne lehetne... epilepsziás kisgyerekeknek pl. kifejezetten ketogén tápszereket adnak, amit TB-re lehet feliratni.
jún. 23. 23:58
5/9 anonim válasza:
Tilos!!!!! Felnőttnek is. Nagyon nagyon veszélyes. Ne csináld. Cukorbetegként meg különösen. Neked is kell a szénhidrát csak nem mindegy mikor milyen és mennyi.
jún. 23. 23:58
6/9 webede válasza:
A kedves hozzászólóknak: Miért lenne tilos felnőtteknek? Honnan veszed? Próbáltad már? Semmi bajom nem lett tőle és utána jobban éreztem magam. Könnyebbnek. 3 hétig nyomtam.
jún. 24. 08:42
7/9 anonim válasza:
Amíg nem állt rendelkezésre inzulin és jó vércukormérők, konkrétan ketogén diétával tudták a legjobban kezelni az 1-es típusú cukorbetegséget. Nyilván ma már sokkal jobb lehetőségek vannak, de ha a kérdező nem hajlandó követni a szokásos terápiát, akkor a ketogén diéta a legkevésbé rossz opció.
jún. 24. 09:26
8/9 anonim válasza:
Hosszútávon lehetnek káros következményei, ezért nem ajánlják. Bár én is próbáltam egészséges személyként és nem lett bajom tőle, sőt néhány hét után, ketoadaptációt követően sokkal több energiám volt napközben. Tartósan persze nem kóser, mert a vérzsírszinteket tönkreteszi, hiper- és diszlipidémiát okoz, glikogénraktárak alacsony foka miatt pedig izomgyengeséget, de szakértelem nélkül sem ajánlott vele foglalkozni, mert víz- és elektrolitháztartási zavarokat okozhat, legalábbis az elején.
Emellett viszont vannak jótékony hatásai epilepsziára, pszichiátriai betegségekre, cukorbetegségre, bár a klinikai bizonyítékok még nem elégségesek.
jún. 24. 09:57
9/9 anonim válasza:
Felnőttekre is nagyon veszélyes. Nem fogsz találni fietetikust aki egészseges embernek ajánlja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!